Juul Nedir? Nasıl Kullanılır?

Paylaş
 

Juul alüminyum gövdeye sahip elektronik bir sigaradır. Elektronik sigara piyasası içerisinde sahip olduğu avantajlar ile ayrılır ve oldukça rağbet görmektedir. Bu elektronik sigara kapalı bir sisteme sahiptir. Açık sisteme sahip olan elektronik sigaralarda likit dolumu yapılırken kapalı sistem, kartuş imkânı sunmaktadır. Kartuşlar farklı lezzet çeşitlerine sahiptir ve tercihe göre istenilen lezzet seçilebilmektedir. Her nefes çekiminde istenilen lezzet alınabilir. Nefes sensörlerine sahip olduğu için ekstra bir tuş kullanımına gerek yoktur. Tuşsuz olması pratik bir kullanım sunmaktadır. Bu elektronik sigaranın alt kısmı, mıknatıslı bir yapıya sahiptir ve bu özelliği sayesinde kolay bir şarj imkânı sunar. 

Juul Nedir?

Juul nedir sorusuna verilecek ilk cevap, normal sigaralara en iyi alternatif oluşturan bir elektronik sigara olduğudur. Juul, şarj ile çalışan bir elektronik sigaradır ve günlük şarj kapasitesi yirmi dört saat kadar yeterli olabilmektedir. Şarj kapasitesi oldukça kuvvetli olmasının yanında kullanan kişinin gün içerisinde tüketim süresine göre de değişim gösterebilir. Batarya sisteminin sunduğu avantaj sayesinde bu durum da kolaylıkla çözülmektedir. Pil tamamen boş bir konuma gelse bile şarj ile birkaç dakika içinde tam kapasite dolabilmektedir. Birkaç dakika içinde dolan şarjı ile birlikte kullanıma açık hale gelecektir. Normal sigaradan alınan haz ve tatminlik bu elektronik sigara sayesinde de tam bir şekilde alınabilir. İçeriğinde salt nikotin bulunmaktadır. Salt nikotinin vücuttaki emilimi hızlı bir şekilde olabildiği için kullanıcı Juul tüketiminde etkisini hemen alabilir. Juul kartuş sayesinde diğer elektronik sigara çeşitleri gibi likit sürekli değiştirilmek zorunda değildir. Ayrıca likit değişimi anında herhangi bir temizlik gerektirmez. Kartuş, pod olarak da bilinir. Elektronik sigaraların likit değişimleri bazı kullanıcılara karmaşık gelir ve zaman da almaktadır fakat kapalı sistem çalışan juul pods kullanıcılar için oldukça pratik bir kullanım hizmeti sunmaktadır. Pratik kullanımının yanında farklı lezzet çeşitleri bulunur. Mango, nane, salatalık, mentollü, karışık meyveli, krema, klasik tütün, vanilya veya böğürtlen içeren tatlardan herhangi biri tercih edilebilir. Yüksek bir buhar performansına sahiptir ve normal bir sigaradan alınacak keskin tat alımını sağlamaktadır. Juul pod içinde salt likit vardır. Kullanıcı normal sigaranın alternatifi için bu elektronik sigara çeşidine başvurabilir. Pod kapasitesi de oldukça uzun ömürlüdür. Kişi, elektronik sigarasını istediği yere cebinde, çantasında taşıma fırsatı bulur. Diğer elektronik sigara çeşitlerinde olduğu gibi pod bir akıtma yapmaz çünkü plastik bir kilitle üretimi yapılmıştır.

Juul Satın Alma 

Juul başlangıç seti kullanıcılar tarafından ilk tercih edilen olmaktadır. Bu setin içerisinde dört kartuş bulunur. Bu kartuşların her biri farklı lezzettedir. Kullanıcı dört farklı tadı deneyimleme fırsatı bulur ve sonraki alışında hangi tadı seçeceği konusunda bir ön bilgi edinir. Satın alma işleminin yapılabilmesi için yaş sınırlandırılması vardır. On sekiz yaşını doldurmuş kişiler Juul sipariş işlemini gerçekleştirebilir. Sigarayı bırakmak isteyen kişiler de alışma süreci içerisinde bu elektronik sigara çeşidini kullanabilmektedir. Kullanım amacı farklılık gösterse de tüketiciler en yüksek verimi almaktadır. Juul Türkiye sınırları içerisinde üretimini yapmaktadır. Sipariş etmek isteyen kişiler kolayca sipariş işlemini gerçekleştirebilir. Juul Kartuş satın al işlemini gerçekleştirmek isteyen kişi, bu işlemi oldukça uygun maliyette yapabilmektedir. Farklı çeşitte olan kartuşlar arasından seçim yapılabilir. Juul fiyat aralığı olarak her bütçeye uygun olabilecek bir fiyat aralığı sunar. Sunduğu kaliteli tat çeşitleri, nikotin miktarı ve pratik kullanımının yanında makul fiyat aralığı ile diğer elektronik sigara çeşitlerinden ayrılır. Juul, sahip olduğu avantajlar ile vazgeçilmez bir tercih oluşturmaktadır. 

Bu yazı 215 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak