İşletmenizi Firmadan Sayfasına Kaydedin

Paylaş
 

İşletmenizi Firmadan Sayfasına Kaydedin

Firmadan sayfaları kısa bir zaman dilimi içerisinde çok etkili bir fark yaratmış durumda. Çünkü en temel gereksinimlerden birisine yanıt vermekte. Ticaretin online platformlara taşınması, aynı zamanda reklamı da buradan yapma noktasında bir zorunluluk doğurdu. İşte bu yüzden Firmadan sitesinin sağlamış olduğu sınırsız hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Buradan oluşturulacak bir kayıt, sizin görünür olmanızı sağlarken, potansiyel müşterileri de firmanıza yönlendirir.

Firmadan Datasında Yer Alın

Firmadan, ülkemizin en geniş işletme datasına sahip olan isimlerinden birisidir. Üstelik bu data hem sektör hem de kente göre sınıflandırılmış durumda. Bu sayede herhangi bir ürün satın almak isteyen kişiler sizi çok kolay bir şekilde bulabiliyorlar. Türkçe altyapılı ancak yabancı dilleri de destekleyen site üzerinden bir hesap alınmalıdır.

Bir tam sayfa size sunulur. Buraya bilgi ekleme konusunda işletmenin kısıtlayıcı hükümleri söz konusu değildir. Yani sizi serbest bırakıyor. Ancak belirlenmiş olan bazı kuralların da olduğunu hatırlatmak lazım. Dükkan, fabrika, ofisinizin resmini çekebilir ve ilgili bölüme hemen yükleyebilirsiniz. Logonuzu ekleme gibi bir fırsat her daim var. Bunun yanı sıra Google iş yeri ekleme olarak bilinen dikkat çekici hizmeti kullanabiliyorsunuz. Tüm bunları yaparken Firmadan size gerekli desteği verir ve yönlendirir. Böylelikle hata yapmanızın önüne geçilmiş olacaktır. Bu fırsatı kaçırmayın. Görünür olun ve en büyük data içinde yerinizi hemen alın.

Bu yazı 351 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak