Farklı Otomobillerin Özelliklerine Göz Gezdirin

Paylaş
 

Online olarak hizmet veren cetas.com.tr, birden çok hizmetiyle dikkat çekiyor. Ticari araçlar ve otomobillerin çok büyük bir kısmına sitesinde yer veriyor. Bunların en güncel fiyatlarını görüntüleyebilirsiniz. Her aracın nasıl özellikleri olduğunu yine ilgili alan üzerinden görme şansınız var.

İstanbul Dacia Bayi

İstanbul Dacia Bayi unvanına da sahip olan şirket; bu markanın tüm araçlarına sitesinde yer vermiş. Bunları iki farklı kategoriye ayırmış. Birisi hafif ticari iken diğeri ise otomobil. Otomobil sınıfı içinde üç değişik opsiyon var. Dacia Sandero, Dacia Lodgy, Dacia Duster olarak ifade edilen araçların fiyat ve teknik özelliklerine dair bilgi alınabilir.

İstanbul Ford Trucks Bayi

İstanbul Ford Trucks bayi sayesinde, araçları online site üzerinden hemen görüntüleyebilirsiniz. Hem fiyatların öğrenilmesi hem de teknik özelliklere dair bilgi alınması çok kolaydır. F Max, Trucks 1848T, 1842T, F Max Midilli ve daha birçok kamyona dair fiyat verileri mevcut. Detaylı incele butonu üzerinden karşılaştırma işlemini yerine getirmeniz çok kolay.

Renault Megane Fiyatı

Renault Megane fiyatı site üzerinden sunulan bir bilgi. Sayfada sadece ücret belirtilmiyor. Buradan tasarım özelliklerini kontrol edebilir ve aracın nasıl göründüğüne dair yüklenmiş olan resimlere bakabilirsiniz. Ayrıca tüm özellikleri de bulunuyor. İsterseniz başka bir modelle hemen karşılaştırmasını yapın. Kredi hesaplama opsiyonu da siteye giriş yapan kişilere sunulmuştur.

Bu yazı 309 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak