Estetik Operasyonla Güveninizi Kazanın

Paylaş
 

Estetik Operasyonla Güveninizi Kazanın

Gerek daha iyi bir görünüm gerekse farklı sağlık sorunlarının çözülmesi, estetik operasyonlar sayesinde zor değil. Bu noktada Doktor Gökhan Temiz, en başarılı müdahaleleri yapıyor. Üstelik işlemler sırasında acı hissetmiyorsunuz. Böylelikle kendinize olan güveninizi yeniden kazanabilirsiniz.

Yüz Estetiği ile Başarılı Sonuç Almak Mümkün

Yüz estetiği birçok farklı kategoriden oluşmakta. Orta yüz estetiği bunlardan birisi. Özellikle yaşlanmaya bağlı olarak ortaya çıkan sorunlar, böyle bir cerrahi müdahaleyi zorunlu hale getirmekte. Bu çerçevede yanak dokusu olarak bilinen bölüm ile kemik ayrılmakta. Ardından sabitleme işlemi gerçekleştiriliyor. Yağ oranı az ise gerekli enjeksiyonlar hemen uygulanabiliyor. Operasyon sonrası ortaya çıkan morluklar, en fazla 1 hafta içinde geçiyor.

Vücut Estetiği ile Formunuzu Yakalayın

Vücut estetiği, dış görünümüne önem veren kişilerin en çok tercih ettiği operasyonların başında gelmekte. Bunlardan birisi Liposaction olarak bilinir. En basit tabirle yağ aldırma demektir. Bunun için vakum özelliğine sahip olan bir cihaz kullanılır. Eğer kısıtlı bir bölgede uygulanacaksa, bunun için lokal anestezi yererlidir. Derinin alt kısmından küçük kesikler açılır. Buraya tüpler yerleştirilir. Ardından yağlı alan çekilmeye başlanır.

Migren Ağrılarına Son

Migren cerrahisi olarak bilinen operasyon ABD kökenlidir. Günümüzde ülkemizde de uygulanmaktadır. Başarı şansı çok yüksektir ve yüzde 90 olarak ifade edilmektedir. Endoskopik bir yöntem sayesinde oldukça küçük kesiler içinden giriş yapılarak tamamlanır.

Bu yazı 343 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak