Erdroid ile Uygulamalara Kolay Erişim, Hızlı Bağlantı

Paylaş
 

Çeşitli amaçlarlar için mobil uygulamalar bulabileceğiniz ErDroid portalının büyük bir bölümü vardır. Sistem yardımcı programları, multimedyayla çalışma programları, süper kullanıcı hakları elde etmek için araçlar, arşivleyiciler, aletler, ofis takımları, grafik editörleri, VPN istemcileri ve diğer faydalı çözümler burada mevcuttur. Bu bölümdeki içeriğin neredeyse tümü ücretsiz olarak indirilebilir, ancak bazı uygulamalar uygulama içi satın alımlar içerebilir. Program indirme resmi pazardan (Google Play) veya web sitemizden gerçekleştirilir. İkinci durumda, kullanıcı yükleme paketini APK formatında kaydeder. Lütfen Android işletim sisteminin ayarlarında çalışmak için üçüncü taraf kaynaklardan uygulamaların yüklenmesini etkinleştirmeniz gerektiğini unutmayın. Ayrıca, APK dosyaları emülatörlerle çalışırken de kullanışlıdır.

Uygulamayı indirmeden önce, editörlerimiz tarafından derlenen açıklamasına aşina olabilirsiniz. İncelemeler, programın ana amacı hakkında bilgi içerir ve temel özelliklerini vurgular. Yorum yazarını yorumlarda ekleyebilir veya düzeltebilirsiniz. Portal yönetimi hakaret ve küfür içeren mesajlar bırakmamanızı rica eder – bu yorumlar denetleme sırasında silinecekler.

İnceleme ve yorumlar ile tanışmanın yanı sıra, reytinglere dikkat etmenizi tavsiye ederiz –  bu reytingler ziyaretçilerin ErDroid portalına yaptığı derecelendirmelere dayanarak oluşturulmuştur.

İhtiyacınız olan uygulamayı bulmak için, portalı ana sayfasındaki aramayı kullanın. Orada en çok indirilen programları ve koleksiyonları içeren bir bölüm bulacaksınız.

Bu yazı 265 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak