Emziren Anne – Çocuk Bakımı ve Daha Fazlası

Paylaş
 

Bebeğinizin ve çocuğunuzun sizin için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Bu sebeple çocuğunuzun faydası için ona en çok yarar sağlayacak aktiviteleri, besinleri ve davranışları araştırma ihtiyacı duyabilirsiniz. Fakat sorun şu ki internet ilk icat edildiği günden beri çok gelişti ve yaygınlaştı. Dünyanın yarısından fazlasının internet erişimi var ve herkes fikrini paylaşmakta özgür bir hale geldi. Bu sebeple bilgi kirliliği olarak adlandırdığımız bir sorun ortaya çıktı.

Bilgi Kirliliği Nedir?

Bilgi kirliliği doğruluğu veya yanlışlığı bilinmeyen her türlü bilginin bir ortamda bulunmasıdır. Genellikle sosyal medya, internet gibi kontrolsüz ve özgür ortamlarda çıkar. Markaların manipülasyonları ve reklam anlaşmaları ve buna benzer her türlü olay bilgi kirliliğine girebilir.

Emziren Anne Web Sayfası Nedir?

Bu bilgi kirliliği içinde tabii ki de doğrulanmış kaynaklardan yazan, saçma bilgileri kullanıcılarına aşılamayan yerler var. Bunlardan birisi de Emziren Anne web sitesi. Kendileri tamamen kullanıcı ve okuyucu odaklı olmalarının yanı sıra bilgilerin güncel, doğru ve işe yarar olduğunu iddia ediyorlar. Çocuk, bebek, kadın, moda, diyet ve detoks gibi konularda yazılar yayınlayan web sitesi oldukça hoş bir tasarıma sahip.

Bu yazı 692 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak