Ders Notları İfşa Olunca Soluğu Savcılıkta Aldılar.
23 Şubat 2016
Emre Pelez

Ders Notları İfşa Olunca Soluğu Savcılıkta Aldılar.

Minik oyunculardan Emir Berke Zincidi’nin geçtiğimiz günlerde e-okul üzerinden yapılan kayıtlarda ders notları sosyal medyada paylaşıldı. Kimlerin ne amaçla paylaştığı henüz belli olmayan bu duruma karşı özel hayatının ifşa olması nedeniyle baba savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Küçük ağa rolüyle hatırı sayılır bir üne kavuşan minik Emir, Tv dizilerinin sevilen isimlerinden biriside olmayı başardı.

BİLGİLERİ SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN HIZLA PAYLAŞILDI
Emir Berke Zincidi’nin okul notlarının hızlı bir şekilde sosyal medyada paylaşılması üzerine baba Berkant Zincidi şikayet dilekçesinde 22 Ocak’ta Milli Eğitim Bakanlığınca oğlu Emir’e verilmiş olan e-okul sayfasına birilerinin izinsiz girdiğini belirtti. TC kimlik numarası, okul numarası ile şifre kombinasyonu kullanılarak sisteme girmek yeterli geliyor. Baba Berkant Zincidi bilgilere nasıl ulaşıldığını ve sosyal medyada ne amaçla paylaşıldığını bir türlü anlayamadığını söyledi.

Baba Berkant Zincidi, ”Ali Türk” kullanıcı ismiyle yayılan bilgilerin izinsiz gerçekleştirildiğini ve yayımlanan videonun oğlu Emir Berke Zincidi’nin  özel hayatının ifşa edildiğini ileri sürdü. Savcılık baba Berkant Zincidinin şikayette bulunmasından dolayı olayla ilgili soruşturma başlattıklarını belirtti.

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2015 EsenMobile Wordpress Mobil Tema by Kemal CIZOĞLU

Mobil Sürüme Geç