Davutoğlu’nun Miting Yeri Değişti

Paylaş
 

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda konuşma yapacak. Diyarbakır’daki mitinginde daha önceden İstasyon Meydanı olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşma yeri değişti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün Diyarbakır’da düzenleyeceği mitingde konuşma yapacağı platform, güvenlik gerekçesiyle İstasyon Meydanı yerine, Şehitlik semti tarafında bulunan Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’na alındı.
ETRAF FLAMALARLA SÜSLENDİ
Sabah saatlerinden itibaren İstasyon Meydanı çevresine konuşlanan güvenlik güçleri, alan giriş ve çıkışlarına x-ray cihazı yerleştirmeye başladı. Platformun kurulduğu Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’nda hummalı çalışma sürerken, parti yetkilileri de etrafı afiş, bayrak ve flamalarla süsledi. Araç giriş ve çıkışların kapatıldığı miting alanına vatandaşların, hazırlıkların tamamlanması ile alınacağı öğrenildi.
HDP MİTİNGİNDE BOMBA PATLAMIŞTI
Diyarbakır’da, Halkların Demokratik Partisi’nin (HDP) 5 Haziran’da İstasyon Meydanı’nda düzenlediği mitingde iki farklı noktada bombalı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 4 kişi ölmüş, 100’den fazla kişi de yaralanmıştı.

Bu yazı 629 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak