Burcu Biricik Evleniyor !
28 Ekim 2015
Faruk Gönen

Burcu Biricik Evleniyor !

Şeref Meselesi dizisiyle adından oldukça bahsettiren Burcu Biricik, reklamcı sevgilisi Emre Yetkin’le  Temmuz ayında evlenecek. Burcu Biricik nikah masasına oturma...

Şeref Meselesi dizisiyle adından oldukça bahsettiren Burcu Biricik, reklamcı sevgilisi Emre Yetkin’le  Temmuz ayında evlenecek. Burcu Biricik nikah masasına oturma hazırlığında. Son olarak Şeref Meselesi dizisinde rol alan güzel oyuncu reklamcı sevgilisiyle dünya evine girme hazırlığında. Temmuz ayında evlenecek olan Burcu Biricik üşengeç gelin olacağını açıkladı.
Şeref Meselesi dizisi’yle adından oldukça bahsettirmeyi başaran Burcu Biricik, reklamcı sevgilisi Emre Yetkin’le Temmuz ayında dünya evine girme hazırlığında. Burcu Biricik nikah masasına oturma hazırlığında. En son Şeref Meselesi dizisinde oynayan güzel oyuncu reklamcı sevgilisi ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Temmuz ayında evlenecek olan Burcu Biricik üşen geçgelin olacağını açıkladı.

Reklamcı sevgilisi Emre Yetkin ile iki ay önce nişan yapan Burcu Biricik, Akmerkez’de görüntülendi. Temmuz ayında artık nikah masasına oturacaklarını söyleyen oyuncu, “Üşengeç bir gelin olacağım kesin. Çünkü şu ana kadar hiçbir hazırlık yapmadım. Gelinlik için kafamda bir şeyler var ama inceleme fırsatım olmadı” dedi. Yeni bir dizi için kolları sıvadığını söyleyen Biricik, “Kasım ayının ortasında çekimlere başlayacağız. Dizimiz Kanal D’de yayınlanacak. Zengin olma yolunda çabalayan hırslı bir kızı oynayacağım” şeklinde konuştu. Oyuncu partneri hakkında ise “İsmini söyleyip pot kırmayayım” açıklamasını yaptı.

YENİ DİZİ İÇİN KOLLARI SIVADI

Yeni bir dizi için kolları sıvadığını ifade eden güzel oyuncu Burcu Biricik, “Kasım ayının ortasında çekimlere başlayacağız. Dizimiz Kanal D’de yayınlanacak. Zengin olma yolunda çabalayan hırslı bir kızı oynayacağım” şeklinde konuştu. Oyuncu partneri hakkında ise “İsmini söyleyip pot kırmayayım” ifadelerini kullandı.

BURCU BİRİCİK KİMDİR?

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da Dünyaya geldi. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında “Akdeniz Kraliçesi” seçildi.Lise yıllarında katılmış olduğu tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel olarak oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini alan Biricik, Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı.

Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı. 2007 yılında Show TV’de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı.Daha sonra Toprak’ın Günlüğü kısa filminiçeken Biricik, Kanal D’de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarış
Oyuncu, TRT 1’de yayımlanan Beni Böyle Sev (2013) dizisinde Seda karakterini canlandırmıştır ve çeşitli reklâm filmlerinde oynamaktadır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D’de başlayan Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı.

Bir Yorum Bırak

Mobil Sürüme Geç