Bade Çakır hayatını kaybetti

Paylaş
 

Daha henüz 4 yaşında olan ve Hollanda’da ailesi ile beraber yaşayan Bade Çakır bu sabah saatlerinde hayata daha fazla dayanamadı ve hayatını kaybetti. İlaç firmalarının kanser ve daha bir çok MS vb hastalıklarının tedavilerinş tam olarak yapabilecek kapasitede olduğunu iddia eden kanser vakıfları ise yeni açıklamalarında ”ilaç firmaları para kazanmak için bir çok formülü açıklamıyor ve sunmuyor” açıklamasında bulundu.

Kemik iliği aranan ve doktorları tarafından eğer kemik iliği yapılmazsa Nisan ayına kadar öleceği belirtilen Bade Çakır o kadar uzun süre dayanamadı ve kalbinin durmasının hemen ardından 2.5 saat boyunca kalp masajı yapıldı, akşam saatlerinde masaj sonrası hayata dönen Bade Çakır daha sonra sabah saatlerinde birden bire fenalaştı ve hemen ardından aileye ölüm haberi bildirildi.

İnsanların ellerinden bir şey gelmiyor.

Onlarca insan ilik için başvurdu ancak hiçbirisi olumlu bir sonuç vermedi. Bade Çakır ise bunların dolayısı ile yeni nesil ilaçlar ile tedavi edilmeye çalıştı ancak vücudu bir yerden sonra dayanamadı ve iflas ederek sonsuz yolculuğuna uğurlandı. Ailesinin son paylaşımı ise Bade Çakır kaybettik olurken acılı ailenin geçtiğimiz hafta konuklarından bir tanesi de Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Sahre Davutoğlu olmuştu. Son kez kızlarına bugün veda eden ailenin yakın zaman içerisinde yaşadıklarını anlattığı Twitter hesabının hala durduğu görülüyor.

Bu yazı 2178 kere okundu.
Etiketler:
bade çakır
  • Site Yorum

Bir yorum bırak