Ankara Anovis Epoksi Kaliteli Zemin Malzemeleri

Paylaş
 

Ankara merkezli kurulan Anovis, zemin malzemeleri hizmeti veren bir şirkettir. 1998 yılından itibaren sektöre adım adan şirketimiz Dr. Schutz Genel distribütörlüğünü almış ve Türkiye ile Orta Doğu’da faaliyetlerini sürdürmekte olan bir şirkettir. Pazara girişi eskiye dayanan ve girdiği andan itibaren yapısını bozmadan kaliteli hizmetlerine devam eden Anovis, müşteri odaklı çalışarak faaliyetlerini aksatmamaktadır. 

Doğal Zemin Görünümünü Epoksi 

Zemin herkesin de bildiği gibi girildiği ortamda ilk dikkat çeken bir unsurdur. Zeminin sağlam olmasının yanı sıra görünümü de oldukça önemlidir. Şirketlerde, ofislerde ve ev içlerinde büyük bir görseli kaplayan zeminlerin göze hitap ediyor olması oldukça önemlidir. Epoksi fiyatı günümüzde birçok özelliğe göre değişim göstermektedir. Şirketimizde poliüretan, PVC ve epoksi malzemeleri ile üretilerek ortaya kaliteli bir zemin çıkarılması mümkündür. Bunun yanı sıra zeminin nasıl olmasına ilişkin tüm bilgileri müşterilerimiz belirlemektedir.

  • Rengi,
  • Yapısı,
  • Büyüklüğü,
  • M2 bilgisi,
  • Şekli ve akla gelen diğer tüm özellikleri müşterilerimiz kendi zevklerine göre belirlemektedir. Epoksi zemin fiyatı da belirlenen bu özellikler doğrultusunda oraya çıkmaktadır.

Zemininiz Zevkinizi Yansıtsın

Mekân zeminleri ortama ahenk veren ve ambiyansı değiştiren bir unsurdur. Kişisel zevklerinize göre klasikten sıkılmış ve biraz değişiklik arıyorsanız geniş renk yelpazesi ile epoksi malzemelerinden oluşan zeminleri tercih edebilirsiniz. İstediğiniz denkte ve desende uygulanabilen zeminlerimiz için yapmanız gereken tek şey bizlere ulaşım sağlamaktır. 7 gün ve 24 saat iletişim geçebileceğiniz firmamız sizlere en kaliteli hizmeti vermek için hazırdır. Profesyonel ekibi ile çalışan ve günün her saati sizlere hizmet sağlayan Anovis müşteri isteklerine ve geri dönüşler oldukça büyük önem vermektedir.

Epoksi birim fiyatı değerlendirmelerini şirketimiz ile birlikte yapabilmek için şirketimizin iletişim bilgilerinden telefon numarası, mail ve şirket adresinden herhangi birisiniz seçerek anında geri dönüş sağlayabilirsiniz. 

Epoksi, Poliüretan ve PVC Özellikli Zemin Kaplamaları

Epoksi, Poliüretan ve PVC zemin uygulamalarında kullanılan malzemelerdir. Bizler sizlere en iyi hizmeti sağlamak için kaliteli malzemelerden hazırladığımız zeminler ile hizmet vermekteyiz. Epoksi m2 fiyatı için bilgi almak ve zeminlerinizi dilediğiniz zevke ve kaliteye göre hazırlatmak için bizlerle hemen iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı 226 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak