
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la 29 Ekim resepsiyonunda İmparator İbrahim Tatlıses’de yerini aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir araya gelen ünlü isimler fotoğraf çektirdi.
ADAY OLMUŞTU
1 Kasım seçimleri için önce bağımsız milletvekili adayı olan, daha sonra bu kararından vazgeçen İbrahim Tatlıses de resepsiyona katılan isimlerdendi. Tatlıses, Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre ile sohbet ederek salona giriş yaptı.
ŞANLIURFA’DA MAĞARADAN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ’NE
Tatlıses, resepsiyon sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ünlü sanatçı paylaştığı fotoğrafa “Ey yüce rabbim; Şanlıurfa mağaradan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne… Bu bana nasıl bir hediyedir, bu nasıl bir armağandır. Ya rab illaki günahım vardır, yok demiyorum ki, olmuştur da ne olur affeyle ya rab…Sayın Cumhurbaşkanıma ve eşi sayın hanımefendiye bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.” notunu düştü.
GKN Rock Drill CEO’su Gökhan Akıncı’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı
Malkins Coffee’den Kolombiya Kahve Belgeseli: Kolombiya’nın Yeşil Vadilerinden Türkiye’ye
Hamzuat Aşireti Kanaat Önderi Yağız Ayhan Özel’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Kanaat Önderi Hüseyin Kuruçay’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Genç Girişimci Fahrettin Tunay Çatak’tan Sıfırdan Zirveye Uzanan Dijital Başarı Öyküsü
Oyun İncelemeleri Işığında: En Yüksek Puan Alan 10 Türk Yapımı Oyun
Burak Gülmez (BROMEN), E-Spor Dünyasında Kitleleri Peşinden Sürükleyen İsim
Mehmet Cengiz’in Ticaretteki Yükselişi