TatilCity.NET ile Yeniden!

Paylaş
 

IATA üyesi olan Tatil City 20 yıldır turizm sektöründe kaliteli ve müşteri memnuniyetine odaklı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor.

TatilCity, İstanbul ,Ankara, Antalya, Mersin, İzmir gibi büyük şehirlerin yanı sıra ülkemizin en uzak şehirlerine üstelik ucuz uçak bileti bularak sizleri gönderiyor.

İstikrarlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet sunan TatilCity’de tatil yapmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız. Ülkemizin bütün şehirleriyle sizleri buluşturan TatilCity aynı zamanda tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, binlerce yıl önce kurulmuş olan gizemli şehir Batman’a da götürüyor. Batman’da Hasankeyf’i görmek ve orada gün batımını izlemek istemez misiniz?

Tatil City gerçekleşemez denilen büyük tatil hayallerinizi üstelik ucuz bilet fiyatlarıyla gerçeğe dönüştürüyor. Hayallerinizin başkalarının yıkmasına izin vermeyin Tatil City’e gelip, kaliteli ve profesyonel hizmet anlayışıyla tanışın.

Gideceğiniz ülkeler için konsolosluklarla garanti sonuçlara yönelik sağlıklı iletişimleri olan Tatil City’le vize işlemleriniz en kısa sürede sonuçlanıyor.

Bütün şehirlerde Rent a Car hizmeti de sunan Tatil City gideceğiniz yerlerde sizleri mahrum ve zor durumda bırakmıyor. Anında ve kesin çözüm bularak yaşayabileceğiniz sorunlara çare buluyor. Tatil City’le hiçbir sorun yaşamayacak ve sağlıklı, huzurlu bir farklı bir tatil deneyimi yaşayacaksınız.

Paket turları da düzenleyen Tatil City sizlere bu ve benzeri organizasyonlarla da yardımcı oluyor.  Büyük hayallerinizi ucuz fiyatlar karşısında gerçekleştiren TatilCity’le mutlu ve kaliteli bir tatil keyfi yaşayacaksınız.

Tatil City üyesi olduğu IATA ile de ortak çalışmalara imza atmaktadır. Dünyanın bir çok satış noktalarını inceleyip, tarayarak bütçenize uygun istediğiniz fiyata ucuz bilet sağlayabilmektedir. Tatil City’le tatil gitmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Sizler planlarınızı yapın, Tatil City hayallerinizi gerçekleştirsin.

Tatil City yerli acentelerle de güçlü diyaloglar ve ortaklıklar içindedir. Böylece sizler için güvenli, kaliteli ve  unutulmaz bir tatil hizmeti sunmaktadır.  Yerli acentelerle Rent a Car sözleşmesi bulunan Tatil City’le gideceğiniz hiçbir şehirde bürokratik ve sosyal anlamda sorun yaşamamanız için tüm tatil planlarınızı koordineli bir şekilde, sistematik olarak yerine getirmektedir.

Tatil City bütün konsolosluklarla iyi diyalog ve uyum içinde olup vize işlemlerinizi kısa sürede gerçekleştirmektedir.

İş seyahatlerinizde, yaz tatillerinizde Tatil City sizleri dünyanın her yerine rahatlıkla ulaştırıyor. TatilCity sizlere en kısa sürede garanti tatil hizmeti sunuyor.

Bu yazı 365 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak