EV KREDİSİ Mİ AVANTAJLI, YOKSA EMİNEVİM Mİ?
21 Temmuz 2019
Ayhan Çekmez

EV KREDİSİ Mİ AVANTAJLI, YOKSA EMİNEVİM Mİ?

EV KREDİSİ Mİ AVANTAJLI, YOKSA EMİNEVİM Mİ? “Eminevim avantajları nelerdir, neden tercih edilmeli?” gibi sorulara verilecek en iyi yanıt, sistemin...

EV KREDİSİ Mİ AVANTAJLI, YOKSA EMİNEVİM Mİ?

“Eminevim avantajları nelerdir, neden tercih edilmeli?” gibi sorulara verilecek en iyi yanıt, sistemin farklı alternatiflere sahip olması ve son derece kurumsal, güvenilir olmasıdır.

Uzman kadrosuyla hizmet sunan faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim’e gelenler, ev kredisiyle uğraşmak yerine, faizsiz ev alma çözümleri ile hayallerine kavuşmaktadır.

Normal şartlarda uzun vadede peşinat biriktirerek veya ev kredisi çekip iki katı para ödeyerek satın alabileceğiniz bir eve Eminevim’le daha kısa sürede, makul bir ücretle sahip olabilirsiniz.

Herkesin ev sahibi olarak geleceğine yatırım yapmak istediği günümüz şartlarında Eminevim; ev almak için tek çarenin ev kredisi olduğunu düşünenlere avantajlı bir seçenek sunmaktadır. Ev kredisiyle ev sahibi olacak kişiler, fazladan bir ev parası kadar da faiz borcu ödemek zorunda kalıyor. Ancak Eminevim sistemi, sizi ev kredisine ve faiz yüküne bulaştırmadan, istediğiniz evin değeri kadar ödeme yaparak hayallerinize kavuşmanızı sağlıyor.

Eminevim’in sunduğu bir diğer avantaj ise, kendi birikiminizle daha uzun sürede alacağınız evi Eminevim’le daha kısa sürede alabilirsiniz. Eminevim’de ilk aylarda ev sahibi olma şansınız da vardır. Bu durumda kendi evinize geçeceğiniz için kiradan kurtulmuş ve evinizi ucuza mal etmiş olursunuz.

Ev kredilerinden farklı olarak sizi tasarrufa yönlendiren Eminevim Elbirliği Sistemi, zorunlu hallerde sistemden ayrılmak istediğinizde organizasyon ücreti dışında, o güne kadar ödemiş olduğunuz taksit tutarını size iade eder.

Hiçbir katılımcının mağdur olmaması adına, faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim ipotek teminat sistemli çalışmaktadır. İpotek teminat sistemi, evini alan her müşterinin evine borcu bitene kadar satılamaz kaydının konmasıdır. Bu yöntemle diğer üyelerin hakkı da korunmuş olur. Eminevim piyasada güven sağlamış bir firma olup, 140.000’den fazla bireysel ve kurumsal ev ve otomobil referansına sahiptir.

Faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim, katılımcılarına her alanda destek olmak adına, ödeme aşamasında da daima yanındadır. Ev kredisinden bir başka farkı ise, taksitlerini öderken zorluk çeken katılımcıların diledikleri zaman taksitlerini dondurma hakkına sahip olmasıdır. Ayrıca teslim zamanı henüz gelmeyen katılımcılar diledikleri gibi ev bedelini ya da taksit tutarını azaltıp artırabilir.

Eminevim’deki; 200 aya kadar uzayan vadelerdeki taksitler, ev kredisi çekmeden faizsiz ev sahibi olma imkanı, banka gibi faiz uygulamayan ödeme koşulları, evinizi çekilişle önden alma ihtimali, ipotekli teminat sistemi ve herhangi bir maddi zorlukta 6 aya kadar taksit dondurma gibi pek çok avantajla ev sahibi olmanızı sağlar.

Türkiye genelindeki 100’den fazla şubesiyle faizsiz ev alma sisteminin mucidi Eminevim, isteyen herkesi ev kredisi çekmeden, ev kredisi hesaplama derdine girmeden, faiz ödeme zorunluluğu yaşatmadan, kolayca ev sahibi yapma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Bir Yorum Bırak