Sevdiği Kadını Mezar Başında Öldürdü

Paylaş
 

Edirne’de sevdiği kadın aşkına karşılık vermeyince öldürdü. Psikolojik olarak sorunlar yaşayan Tuncay Yavuz (34), annesinin ve babasının mezarını ziyarete gelerek dua eden Rahime Yaşar’ı mezarlıkta öldürdü.

Edirne’nin Havsa ilçesine bağlı Köseömer köyünde Tuncay Yavuz adlı kişi, aşkına karşılık vermediği gerekçesiyle uzaktan akrabası olan Rahime Yaşar’ı kalbinden vurarak öldürdü.

Havsa ilçesine bağlı Köseömer köyünde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Tuncay Yavuz (34), uzaktan akrabası olan Rahime Yaşar’a (43) gönlünü kaptırdı. Daha önce bir evlilik yaptığı ancak eşinden boşandığı öğrenilen kadın, köyde yaşayan anne ve babasının evine döndü. Rahime Yaşar, 2009 yılında babasını, 2014 yılında ise annesini kaybetti. Yaşar, baba ocağında yalnız başına yaşamaya devam etti.

Yavuz, kadına defalarca evlenme teklifinde bulundu. Ancak her seferinde olumsuz cevap alan Tuncay Yavuz, kadını rahatsız etmeye başladı. Bu durumdan bunalan Rahime Yaşar, mahkeme kararıyla üç kez koruma kararı aldırdı. Son koruma kararı ise geçen Ağustos ayında kaldırıldı. Kararın kaldırılmasının ardından Tuncay Yavuz, yeniden Rahime Yaşar’ı rahatsız etmeye başladı.

Anne ve babasının mezarını ziyaret için evden ayrılan kadın, Tuncay Yavuz tarafından takip edildi. Babasının mezarına gül diktikten sonra dua eden Rahime Yaşar’a burada Yavuz, teklifini yineledi. Yavuz olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği av tüfeğiyle bir el ateş etti. Aldığı kurşunla yere yığılan kadının başına gelen Yavuz, kalbine bir el daha ateş etti. Kadın, anne ve babasının mezarının ayak ucunda hayatını kaybetti. Rahime Yaşar’ın cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tuncay Yavuz tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu yazı 621 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak