
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Diyarbakır’da menfeze yerleştirilen bombayı fark eden Jandarma ekipleri, büyük bir faciayı engellediler. Terör örgütü PKK tarafından menfeze önceden yerleştirilen bomba, patlatılmadan fark edildi.
Diyarbakır’da teröristler tarafından güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatılmak üzere bir menfeze yerleştirilen el yapımı patlayıcı, jandarmanın dikkati sayesinde fark edildi ve bir faciaya neden olmadan imha edildi.
Edinilen bilgilere göre, bir grup terörist tarafından Diyarbakır’ın Silvan ilçesi ile Batman karayolundaki bir menfeze, güvenlik güçlerinin geçişi sırasında patlatılmak üzere el yapımı patlayıcı yerleştirildi. Bölgede, mayın ve patlayıcı arama faaliyeti yapan jandarma ekiplerinin dikkati sayesinde bulunan patlayıcı, bomba imha ekipleri tarafından, geniş güvenlik önlemleri alınıp, yol trafiğe kapatıldıktan sonra kontrollü bir şekilde patlatıldı. Patlamanın şiddeti nedeniyle karayolunda tahribatlar oluştu.
Bölgede, teröristlerin yakalanması amacıyla çok yönlü çalışma başlatıldı.
Craftland Media’ya Sosyal Sorumluluk Çalışmaları İçin Teşekkür Plaketi
Sürücü Kursu Ankara
Futbolun Matematiğini Keşfedin: Sanal Maç ile Veri Odaklı Takım Karşılaştırma Teknolojisi
HÜSEYİN KURUÇAY KİMDİR?
Karabağlar’da Aileler Arasındaki Husumet Barışla Sonuçlandı
Bursa Cildiye Doktoru Yorumları ve Tavsiye Arayışında Gerçekler: Doğru Hekimi Nasıl Seçersiniz?
Nişantaşı’nda Excimer Lazer ile Vitiligo Tedavisi
TEK-İŞ Sendikası’ndan İş Sağlığı, İş Güvenliği ve İş Hukuku Çağrısı