Canlı Pubg Yayınlarından Haberdar Olma Fırsatı

Paylaş
 

Canlı Pubg Yayınlarından Haberdar Olma Fırsatı

Güvenli şekilde pubg oyun için yapılacak canlı yayınlar adına en detaylı bilgileri alabilirsiniz. Profesyonel bir anlayışla destek veren Theshaws yayıncı, facebook pubg mobile ile beraber pek çok farklı sosyal medya üzerinden ortak yayın gerçekleştirmektedir. Çok sayıda pubg oyunsever bu canlı yayınlarda ortak şekilde bir araya gelmektedir. Böylece eğlenceli şekilde oyunlara katılabilir; takip edebilir ve canlı yayınlar hakkında en detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Pubg Lite

Ücretsiz bir versiyon olarak öne çıkan pubg lite hakkında canlı bağlantı üzerinden yayına giriş yaparak detaylı bilgi alabilirsiniz. Oyunun biraz daha düşük versiyonu olarak öne çıkan bu platform, oyuncuları belli sistem gereksinimleri üzerinden bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Ortak Yayın ile Pubg Lite Canlı

Ortak olarak Facebook ile beraber YouTube ve dlive üzerinden yayıncının sağladığı pubg lite canlı yayın bağlantısını gerçekleştirebilirsiniz. Herhangi bir kesinti olmadan Türkçe dil desteği üzerinden güvenli şekilde giriş yapmanız mümkün. Yayınlar kullanıcı tarafından ortak şekilde sağlanıyor. Mobil destekli olarak tablet ya da akıllı telefon üzerinden rahatlıkla bağlantı kurabilirsiniz. Bilgisayar üzerinden de giriş sağlayarak canlı şekilde oyunları dahil olmanız mümkün.

Bu yazı 355 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak