Nedir bu Barabar! Eğlence Kültürü YouTube’da

Paylaş
 


Barabar Sahne Dizisi

Günümüzün çoğunu evde geçirdiğimiz zamanlarda en çok yaptığımız aktivitelerden biri televizyon dizisi ya da film izlemektir. Özellikle uzun soluklu diziler ile zamanımız çok daha keyifli geçer. Dizi film izlerken birçoğumuz reklamlarla bölünmesinden rahatsız oluruz. Bunun için birçok kişi bölünmeden izleyebileceği platformlar hakkında araştırma yapar. YouTube hem bölünmeden izleyebileceğimiz hem de her an her istediğimiz dizi ya da filme ulaşabileceğimiz konforu sağladığı için çok daha ilgi çekici duruyor. Barabar Sahne dizisi soluksuz izleyeceğimiz yeni bir YouTube dizisi. Konusu ve oyuncuları ile popüler YouTube dizleri arasına girmeye aday. Projesi İbrahim Dizlek’e ait olan dizi, bir Türkü barda geçen eğlenceli ve komik ve zaman zaman dramatik anları sahneliyor.

Neden YouTube Dizisi?

Günümüzün en büyük sorunlarından bizi zaman. Hemen hemen hepimiz zamanın yetmemesinden kendimize vakit ayıramamaktan şikayetçiyiz. İzlemek istediğimiz bir dizinin saatini kaçırmak bir sonraki bölümü yakalamaya çalışmak zaman zaman hepimizin canını sıkan konular arasında yer alıyor. Bu sorunu çözmemize yardımcı olan dijital hizmetlerden biri de Youtube. YouTube, kullanıcılarına reklamsız ve çevrimdışı video özelliği sunan son dönemin en popüler dijital hizmetlerinden biri.

Herhangi bir reklam ile karşılaşmadan dizi keyfiniz bölünmeden istediğinizi dizi ya da filmi izleyebiliyorsunuz. YouTube Premium’a aylık belli bir ücret ödeyerek abone olabilir, istediğinizi diziyi reklamsız olarak izleyebilirsiniz. Böylelikle herhangi bir güvenlik endişesi yaşamadan izleyeceğiniz dizi ve filmlerin keyfini çıkarabilirsiniz. Barabar Sahne dizisi de hiçbir şekilde bölünmeden izlemek isteyeceğiniz, keyifli ve eğlenceli zaman geçireceğiniz, çevrenize tavsiye edeceğiniz dizilerden biri. Böylesi keyifli bir diziyi reklam süresi beklemeden izlemenin keyfini çıkarmak istemez misiniz? Dizi YouTube’da izleyicisi ile buluşmaya hazır.

Barabar Sahne Konusu

Ülkemizde uzun yıllardır eğlence kültürü içinde yer alan Türkü barlar, bu kez de bir dizi yapımı olarak evlerimize konuk oluyor. Yapımcı İbrahim Dizlek ve Aykut Özçiçek tarafından projelendirilen hikaye bir Türkü barda geçiyor. Barabar Sahne bir gece boyunca bir türkü barda yaşanan eğlenceli ve komik olayları konu alırken zaman zaman dram sahneleri ile izleyiciyi kendine çekmeyi başarıyor. Dizide bar sahiplerinden garsona kapıdan aşçıya kimi zaman da gelen misafirlerin eğlenceli ve komik diyaloglarına yer veriliyor. Bir türkü barda geçen bir tam günün gerçek zaman dilimi içindeki hikayesi, oyuncuların muhteşem performansıyla seyirci ile buluşuyor.

Kıvanç Aslan Baran’ın kaleme aldığı senaryoda, Ömer KurtEda Doğanayİbrahim Dizlek, Kıvanç Baran AslanŞeyda DelibaşıTuncay Gençkalan, Büşra Gürsoy ve Mazlum dizideki karakterlere can veriyor.

Dizilerin Özeliği Nedir?

Diziler, filmlere oranla çok daha fazla detay içerdiği için izleyiciler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Bir dizinin bir yılın sonbahar ya da yaz aylarında başlayan ve gelecek senenin baharında biten bölümleri bir sezon olarak adlandırılır. Bazı diziler bir sezon sürerken birkaç sezon devam eden diziler de izleyicinin büyük bir ilgisi ile karşılaşıyor. Diziler 15 , 30, 45, 60, 90 ve 120 dakika gibi sürelerden oluşur. Haftalık dizilerin sezon bölüm sayısı en az 20 ila 40 bölümdür. Günlük dizilerin sezon bölüm sayısı ise en az 200-300 bölüm kadar sürer.

Diziler komedi, aksiyon, dram, gerilim ve animasyon gibi çeşitli türlerden oluşur. Bazı diziler gerçek hayattan esinlenerek bazı diziler ise bir romanı konu alan yapıtlardan oluşabilir. Barabar Sahne dizisi komik, eğlenceli ve zaman zaman dram içeren bölümleri ile izleyicinin büyük bir beğeniyle karşılayacağı diziler arasına girecek gibi duruyor.

Bu yazı 144 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak