Gülşah Düzgün Kimdir ?



İnşaat sektöründe yer alan Ilıcak ailesinin yeğeni Gülşah Düzgün’ün farklı sektörler de girişimleri var. Babası eski siyasetçi ve sanayici olmasına rağmen aile işleriyle ilgilenmeyen Gülşah kendisine tamamen aile işlerinden uzak bir dünya kurmuş. Dünyaca ünlü doğal üretim yapan kozmetik firması Lush’ın Avrupa distribütörlüğünü üstlenmiş. Cemiyet yaşamından uzak sade bir yaşamı olan Nişantaşı’nda estetik üzerine hizmet veren bir kliniği var. Şimdi ise yeni takı markası Ladida ile ilgileniyor.
Ladida’yı şimdilik Lisans üstü eğitimini aldığı Londra’da aktif hale getirecek, Sonra ise bir cok ülkeye ulaşmayı hedefliyor.

Gözlerden uzak yaşayan ailesinin biricik yeğeni Gülşah Düzgün Sanata olan ilgisini bir sergi ile sanat severlere sunacak. Koleksiyoner bir baba ve amca tarafından küçüklüğünde uluslar arası her bienale katılarak bilgisini ve sevgisini taçlandırmıs. Şimdiler de yakın dostlarıyla kendi koleksiyonlarını sergilemek adına çalışmalara başladıklarını sanat severlere duyurdular.
Eğitim hayatının bir cok bölümünü Londra’da geçirmiş Eğitim hayatına İstanbul Bahçeşehir üniversitesinde başlayarak aile isteği üzerine Londra’da bulunan Royal Holloway üniversitesin’de tamamlamıs aynı zaman dilimlerimde ise Paris’te bulunan estetik ve sanat üzerine olan bir Akademi’den kısa süreli eğitimler alarak bu yönde ilerlemek isteğine karar vermiş.

Şu sıralar çok konuşulacak bir applicaton yapmaya hazırlanıyor. Belirli üyelik kategorileriyle Kore’de uygulanan bir sistemi Türkiye bandına taşımaya hazırlıyor. Bir çok sektörde yatırım yapan Gülşah Düzgün’ün yurt dışında başarılı işlere imza atarak bir çok alanda ki girişimleriyle başarısından ilerleyen zamanlarda söz ettireceğe benziyor. Sanata olan ilgisini girişim yaptığı her sektörde değerlendirdiğini her fırsatta dile getiriyor. Yaratıcı olmayan işleri asla yapmacağını söylüyor. Bu yüzden aile işlerinden uzak kendi yolunu seçtiğini görebiliyoruz.

Gülşah Düzgün İnstagram hesabı: https://www.instagram.com/gulshdzgun/



Bu yazı 75 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak