Epoksi Zemin İle Lüks Mekânlar Yaratın

Paylaş
 

Türkiye’de elit firmaların öncelikli tercihi haline gelen epoksi kaplama ile iş yerleriniz göz alıcı mekânlar haline gelecek. Ankara’nın güzide ofisleri Epoksi zemin Ankara sayesinde ışıl ışıl olacak. 

Epoksi Zemin kaplama ürünün temizliğinin kolay olması ile de oldukça elverişli bir kullanıma sahip. Suya karşı son derece dayanıklı bir malzemedir. Ayrıca uzun ömürlüdür. 25 yıllık bir ömre sahip olması bizlere tasarruf açısından oldukça büyük bir kazanç sağlamaktadır. 

Epoksi Zemin yaptırmak isteyenler bize ulaşarak fiyat teklifi alabilirler. Uzman kadromuz adresinize gelerek m2 fiyatlandırma çalışması yapmaktadır. Bu tür bir kaplamada fiyat verebilmek için öncelikle zeminin iyi incelenmesi gerekir. Zemin mutlaka helikopter perdahlı düz bir beton olmalıdır. Eğer bu şekilde bir zemin yoksa çok daha fazla taşlama işlemi gerçekleştirmek gerekeceğinden m2 fiyatları da bu duruma göre değişiklik arz edecektir. 

Kaliteli hizmetin en bilinen adresi olan bizler sizin için en doğru fiyatı belirlemek için gerekli çalışmayı yaparak; en küçük detayı bile düşünerek hareket etmekteyiz. Bu nedenle iş yerinizi, ofisinizi yerinde görmeli ve bu şekilde daha sağlıklı bir fiyat bilgilendirme çalışması gerçekleştirmeliyiz. 

http://ankaraepoksikaplama.com/ sitemize tıklayarak bu konuda en detaylı bilgilere hemen sahip olabilir; bize ulaşarak ofislerinizin albenisini arttırabilirsiniz. Şimdi bize ulaşın ve göz kamaştıran zemine sahip bir ofis ile tüm dikkatleri üzerinize çekin.

Bu yazı 281 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak