Egemen Mustafa Şener’den Yatırım Sinyalleri

Paylaş
 

İş adamı ve yatırımcı Egemen Mustafa Şener, son zamanlarda yaptığı yatırımlarla adından bahsettiriyor. Sadece ülkemizde değil Arjantin gibi uzak bölgelerde de yatırımı görülen iş adamının durmadan yeni ülkelere açıldığı görülüyor. Kendisiyle yapılan görüşmede pandemi koşullarının yatırım fırsatı olduğuna değinen Şener, Uzakdoğu Asya’da da çalışma içerisinde olduğuna dair sinyaller verdi.

Ülkemizdebir iş adamı ve yatırım olan Egemen Mustafa Şener son günlerde yatırım haberlerinde ön sıralarda görülüyor. Türkiye dışında da yatırımları olan iş adamının, daha önce Arjantin ve Brezilya içerisinde de yatırım yaptığı bilinmekte.

Şener ile yapılan görüşmede yatırımcı covid-19 koşullarının yatırımcılar için büyük bir fırsat olduğunu dile getirmekte. Ayrıca Uzakdoğu Asya’da yer alan Hong Kong’da yatırımlar üzerine çalıştığının sinyallrini de şimdiden vermiş durumda.

Yatırım Ne Üzerine Olacak?

Egemen Mustafa Şener tarafından yapılan Arjantin ve Brezilya yatırımlarına bakıldığında gemicilik ve demir sanayi sektörleri görülmekte.  Dolayısıyla Hong Kong’da yapılacak yatırımların da bu sektörler üzerine olması bekleniyor.

İş adamıyla gerçekleştirilen görüşmede bölgenin kaçırılmaması gereken yatırım merkezleri arasında olduğunu anlattı. Covid-19 koşullarının yatırım için fırsat olduğunu dillendiren Şener, Hong Kong’daki iş adamlarıyla görüştüğünü dile getirdi. Yatırıma dair değerlendirme yapılacağını ve ardından gerçekleştirileceğini de cümlelerine ekledi. Ancak büyüklüğü üzerine bir bilgi vermedi. 

Ancak Egemen Mustafa Şener’in yatırımlarıyla beraber ilerleyen tarihlerde görülmesi bekleniyor.

Bu yazı 349 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak