Karbon Nötr Sertifikası Nedir?

Paylaş
 


Karbon Nötr Sertifikası, kuruluşunuzun karbon nötrlüğü konusunda kabul gören tek uluslararası standart niteliğindeki PAS 2060’a göre onaylamanızı sağlar. Bu sertifika kapsamında amaç kurumun karbon nötralizasyonu konusundaki arzularını ortaya koymaktadır. Şirket faaliyetleri, ürünler, sunulan hizmetler, projeler ya da şehirler için karbon nötralizasyonu süreci ele alınmaktadır. Özelikle de çevresel etkilerin olabildiğince düşük seviyelere çekilmesinde bu sertifikanın değeri tartışmasızdır.

Karbon Nötrlüğü Neler Sağlar?

Karbon Nötr Sertifikası alan kurum ve kuruluşların pek çok avantajdan yararlanmaları söz konusu olmaktadır. Bu bağlamda amaç hem daha kaliteli bir ortama zemin hazırlamak hem de nötralize süreçlerinden toplumun tüm kesimlerini faydalandırmaktır. Aşağıda sıralanan avantajlarıyla Karbon Nötr Sertifikası büyük bir öneme sahiptir. Sertifika alma sürecinden yararlanmak isteyen kurumlar için şu ayrıcalıkları saymak mümkün.

  • Karbondan arındırma ve etkileri dengeleme konusundaki isteğinizi yansıtın,
  • Yıllık taahhütler sayesinde çevreci kimlik bilgilerinizle alakalı geliştirmeler yapın,
  • Marka olarak çevreye karşı duyarlı olduğunuzu kanıtlayın,
  • Küresel karbonsuzlaştırma süreçlerine katkı sağladığınızı gösterin,
  • Markanızın BM Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda uyumlu olduğunu kanıtlayın.

Tüm süreç sonunda daha başarılı bir markaya dönüşerek süreci kusursuzlukla neticelendirin.

Astor Mayer ile Karbon Nötr Sertifikası Alma Süreci

Astor Mayer olarak en büyük hedeflerimizden bir tanesi markanızın çevresel sorumluluklarını yerine getirmektir. Bu bağlamda dikkat edilmesi gereken sadece sertifika alma sürecini yönetmek değil bu süreçte profesyonel bir markadan destek almak olacaktır. Astor Mayer olarak kusursuz bir yaklaşımla hareket ederken ihtiyaçlarınıza uygun bir seçenek sunmayı da ihmal etmiyoruz. Bu doğrultuda beklentilerinize uygun bir yaklaşım benimsiyoruz.

Astor Mayer ekibi Karbon Nötr Sertifikası almak adına gerekli bütün ön hazırlıkları titizlikle gerçekleştirir. Bu süreçte amaç sadece sertifika almak değil aynı zamanda sertifikanın gerekliliklerini de yerine getirmektir. İşletme yapısının uygun hale getirilmesi doğrultusunda süreç hem kârlı hem de sürdürülebilir bir noktaya ulaşır. Sizin için de avantajlarla dolu bir sertifikalandırma süreci gerçekleşir. Astor Mayer ekibi, sertifikalandırma aşamalarında gerekli özeni gösterir. Üstelik sizden gelen talepleri de titiz bir şekilde ele alarak en başarılı hizmetlerden yararlanmanızı sağlar.

Bu yazı 105 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak