
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Çağan Irmak’ın “Nadide Hayat” filminde oynayacağı rolü için dalış eğitimi alan Demet Akbağ, su altında kameraların karşısına geçerek “Suyun altında da oynadım ya, ben daha ne isterim” ifadelerini kullandı.
Çağan Irmak’ın yeni gösterime girecek filmi “Nadide Hayat” çekimlerinde su altında kamera karşısına geçen usta oyuncu, bu çekimlerden önce İstanbul’da bir havuz dalgıç eğitimini aldı. Ardında Dalyan’da üç gün için tam altı dalış gerçekleştirdi. Eğitim sonrası“CMAS Bir Yıldız Balıkadam Sertifikası” almaya hak kazanan Akbağ, filmin sualtı sahneleri için dalış yaptı.
Çekimlerde gayet başarılı olan ünlü oyuncu, Çağan Irmak’a sarılıp mutluluk gözyaşları dökerek “Suyun altında da artık oynadım ya, ben daha ne isterim” ifadelerini kullandı.
Yaklaşık 50 kişilik reji ekibinin yanında 13 kişilik su altı çekim ekibiyle gerçekleştirilen kayıtlar sırasında Çağan Irmak da oyuncularla beraber sualtına daldı. Sualtındaki sahneler toplam 5 günde çekildi. TAFF yapımı film, 18 Aralık’ta vizyona girecek.
Uzmanlar anlatıyor: Smile Lazer tedavisi hakkında bilinmesi gerekenler
Devre Mülk Satın Almadan Önce Bilmeniz Gereken 10 Önemli Nokta
Profesyonel Evden Eve Nakliyat Hizmeti ile Güvenli ve Sorunsuz Taşınma Deneyimi
Türkiye’de Web Sitesi Fiyatları Ne Kadar?
Mehmet Celep Kimdir? TAKKURYE’nin Kurucusunun Hikâyesi
Boşanma Davalarında Tahkikat Aşaması ve Usulü İşlemler
Manitou Özel Servis: Profesyonel Bakım ve Onarım Çözümleri
Azerbaycan Nakliye Hizmetleri – Güvenli, Hızlı ve Profesyonel Taşımacılık