Dayanıklı Sweatshirtler

Paylaş
 

Dayanıklı Sweatshirtler

Özel tasarım sweatshirt modelleri, Wearingwords kalitesiyle üretildi. Pamuk oranının son derece yüksek olduğu ürünler, başarılı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Renk seçenekleri oldukça fazla. Kalitesinin yanı sıra şıklığıyla öne çıkmakta. Üstelik tüm sweatshirtler, yılın dört mevsiminde tercih edilebilir. Hem günlük hem de sportif amaçlar için kullanılabilir. Bu yönüyle son derece işlevsel.

Crop Top Modelleri Göz Kamaştırıyor

Crop top modelleri en çok satılan ürünlerin başında gelmekte. Kadınlar için özel bir şekilde tasarlandı. Beyaz rengin kullanıldığı sweatshirt, brutal ve multiple olmak üzere iki farklı opsiyona sahip. Kapüşonlu olan ürünün yüzde 70 oranlı pamuk ve yüzde 30 modal karışımı kullanılarak tasarlandı. Günlük olarak tercih edilebilir. Üzerinde yer alan disorder yazısı ürüne farklı bir hava katmış. Uygun fiyatlı olan sweatshirt, online bir şekilde siteden sipariş edilebilir.

Bisiklet Yaka Modeller Dikkat Çekiyor

Kadın tasarım sweatshirt ürünlerinde öne çıkan bir başka opsiyon ise bisiklet yakalı olanlar. Rahatlığına ve şıklığına düşkün olanlar için oldukça ideal. En asil renklerin içinde yer alan siyah kullanılarak üretildi. Sadece kış aylarında değil, aynı zamanda diğer mevsimlerde de giyilebilir. Minimal çizgi ve tarzı, son derece modern. Tercih edilen hammadde ise pamuk ve modal. Boğaz bölümünün hafif geniş olması, büyük bir rahatlık sağlıyor. Farklı beden ölçüleri mevcut. Çok uzun yıllar boyunca giyebileceğiniz ürün, oldukça şık. 

Bu yazı 318 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak