Çeşme Beko Servisi

Paylaş
 

Çeşme Beko servisi aracılığı ile cihazlarda meydana gelen sorunların giderilmesi ve bakım onarım adımlarının tamamlanması mümkün kılınıyor. Siz de verimliliği en yüksek seviyede tutabilmek için cihazlarınızda bir sıkıntı meydana gelmese dahi belirli aralıklar ile kontrollerin yapılması daha mantıklı olacaktır. Ekibimiz bakım onarım ve kontrol süreçlerinde sorunsuz bir alt yapı sunuyor. 

Sorunun Bildirilme Sürecine Dikkat!

Çeşme Beko servisi aracılığı ile sorunun bildirilmesi konusunda anında iletişim kurmalısınız. Sorun ne derece net olarak tasvir edilirse ekibimizin gönderim aşamasında gerekli teçhizatlar ile tarafınıza gönderilmesi de o kadar kolay bir hal alacaktır. 

  • Servis unsurlarına bakıldığı zaman yedek parça temin sürecinden montaj ve kullanım adımlarına kadar her alanda sorunsuz bir alt yapı oluşturulmuştur. 
  • Tamir sürecinde sadece birinci kalite yedek parçalara yer verilir. Bunun dışında onaysız ya da orijinal olmayan parçalara yer verilmez. 

Bakım Süreci 

444 55 25 ve 0232 716 7169 iletişim verileri üzerinden bakım taleplerinizi de iletebilirsiniz. Özellikle kombi ve klima gibi mevsim geçişlerinde sıklıkla kullanılan cihazlarda senelik kontrollerin yapılması elde edilecek olan verimliliğin en yüksek dereceye çıkması için fırsat sunacaktır. Kombi ve klimada yapılan düzenli bakımların elde edilecek olan performansın artırılması konusunda da bir fırsat sunduğunun ayrıca dile getirilmesi gerekir. Bakım aşaması ile alakalı yapılan yorumlar oldukça olumlu minvaldedir. Siz de yorumlarınızı yetkililerimiz ile paylaşabilirsiniz.

Bu yazı 287 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak