Balon Çeşitlerimiz

Paylaş
 

Dekorasyon Balon Çeşitlerimiz

 

Firmamız baskılı balon istanbul ve izmir seçenekleri ile birlikte sizlere toptan ve uygun fiyatlı balon satış işlemleri sunmaktadır. Dekorasyon balonlarımız iç mekan ve dış mekanlarda kullanılmak üzere sizlere çok seçenekli bir alışveriş imkanı vermektedir. Açılış törenlerinizde, kutlama yemeklerinizde ve kişisel partilerinizde toptan balon avantajlarından ve indirimlerinden sınırsızca faydalanabilirsiniz.

 

Hazır Baskılı Balon Çeşitlerimiz

 

Seçeneklerimiz arasında baskılı balon çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Puantiyeli balon çeşitlerimiz ile birlikte kutlama alanlarınıza zenginlik katabilirsiniz. Doğum günü balonlarımız da balon imalatı sonucu üretip satışa çıkardığımız bir diğer seçenektir. Bu balonların üzerinde doğum günü kutlanan çocukların yaşları ve onlara yöneltilen özel mesajlar baskılı bir şekilde yazılmaktadır.

 

Jumbo baskılı balonlarımız da kataloglarımızdan inceleyip anında toptan bir şekilde sipariş verebileceğiniz ürünler arasında bulunuyor. 45 inclik bu balonlar ile birlikte kaliteli kutlamaların ve gösterişli açılışların mimarını oluşturabilirsiniz. Tek yüze tek renk olarak tasarladığımız punch baskılı balonlarımıza ek olarak çift yüze tek renk alternatiflerimiz de size sunduğumuz ürünler içerisinde. Bizimle telefon ve mail aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Bu yazı 652 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak