TESİSATÇI

Paylaş
 

Tesisatçılar logar tesisatçısı, tuvalet tesisatçısı, mutfak tesisatçısı, banyo tesisatçısı, yangın tesisatçısı , kanalizasyon tesisatçısı olmak üzere bir çok alanda  hizmet veren alanında uzman kişilerle çalışan bir ekip olmakla birlikte hizmet veren  kurum ve kuruluşlardır.

Hedef tesisatçı, bütün bu hizmetleri İstanbul’un bütün ilçeleine 7/24 servis garanili olarak vermektedir. Hedef tesisatçı, tesisat hizmetlerinde 2 yıl garanti imkanı tanımakadır.

 

TIKALI GİDER AÇMA HİZMETİ

Hedef tesisatçı kullandığı kameralı sistem ile tıkanan boruları zarar vermeden maliyeti düşük bir şekilde açmaktadır.. Boru açma robotu ile kamerayla tespit edilen noktaya tam tamına erişilmekte ve katı bir cisim ise tıkalı boru açma robotunun ucuna takılan bir aparat ile kolaylıkla parçalanıp açılmaktadır..

Kırmadan Tıkalı boru açma hizmeti eğer mudahele edilemeyecek kadar kötü durumda ise borularınız uzman ekiplerimiz tarafından tamamen değiştirilmektedir.. Sizler için en iyisini yapacak olan ustalarımız kesin bir çözüm ile derdinize çağre olmaktadır..
Tıkalı boru açma hizmetinden sonra oluşması halinde çoğu zaman kırmadan açılmaktadır tıkalı borularınız, olursa bir inşaat hali sizlere hiçbir zahmete derde sokmadan değiştirilen boruların üzeri fayanslarınızla kaplanır ve temizliği yapılmaktadır..

Pimaş tıkanıklığı açma, logar tıkanıklığı açma ve tuvalet tıkanıklığı açma gibi hizmetlerimiz profesyonel ekipler tarafından son teknoloji ürünlele verilmektedir. En kısa sürede probleminize çözüm ortağı oluyoruz !

SU TESİSATI

Su tesisatında yaptırmanız gereken bakım ve onarım çalışmaları sağlığınız için büyük önem taşımaktadır. Su tesisatında uzman ekipler tarafından yapılacak olan işlemle doğrultusunda su tesisatınızda pis  su oluşumu, mikrop birikimi ve bir çok hastalığı taşıyan bakterilerin oluşumunu engelleyecektir. Ayrıca su tesisatınızda yapılacak olan bu bakımlar sayesinde su tesisatınızın ömrü uzun olacaktır.

Hedef tesisatçı su tesisatınızın tamamen yenilenmesi ya da sıfırdan oluşurulması içinde 2 yıl garantili hizmet vermektedir…

 

 

 

 

Bu yazı 866 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak