Araç Karşılaştırma İşlemini Yapın

Paylaş
 

Araç satın almadan önce piyasanın son durumunu bilmek ve buna dair bilgi sahibi olmak artık çok kolay. Çünkü Gulangrup bunun için özel bir sayfa açtı. Gerek sıfır gerekse ikinci el olarak bilinen çok sayıda modelin teknik özelliklerinden fiyatlarına kadar birçok veri var.

Dacia Duster 

Dacia Duster fiyat listesi sayfa üzerinden hemen görüntülenebilir. Comfort, Prestige olarak iki versiyonu var. Bunlar da kendi arasında motor özelliklerine göre sınıflandırılıyor. Ayrıntılı bir biçimde bilgi sahibi olabilmek için versiyonun üstüne tıklamak yeterli oluyor. Görseller, teknik veriler, performans özellikleri listelenmiş.

Fiat Fiorino

Fiat Fiorino Lpg Eko, adından da anlaşıldığı gibi LPG ile çalışan bir taşıt. Bundan dolayı bütçesine önem veren kişiler için ideal bir seçim olabilir. Aracın çok farklı versiyonları var ve her birinin özellikleri değişiyor. Renk için de aynı şeyi söylemek mümkün. Sitede bu aracın tanıtımının yapıldığı alanda, profesyonel şekilde çekilmiş olan görseller unutulmamış. Böylelikle arabaya dair ayrıntılı bilgi sahibi olmanız mümkün.

Renault Clio 

Renault Clio fiyat listesi aracın değişik versiyonlarına göre sınıflandırılmış olduğundan farklı ücretlerden oluşmakta. Bunların içinde Joy, Icon ve Touch var. Motor gücü ve hacmi ise aynı değil. Aracın bu versiyonlarını site üzerinden hemen karşılaştırabilirsiniz. Teknik anlamda nasıl özellikleri olduğu yine bu alandan öğrenilebilir. Arabanın görselleri de siteye eklenmiş.

Bu yazı 297 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak