Antalya Avukat

Paylaş
 

Çiftlerin boşanma süreci biraz çekişmeli geçebilir. Bu süreçte boşanma avukatı çiftlerin birbirleri arasında sorunların büyümeden halledilmesi için çaba sarf etmektedir. Özellikle mal paylaşımı konusunda sorun yaşayan çiftler avukata başvurarak anlaşmalı şekilde tüm malları sorunsuz şekilde paylaşabilirler. Bize ulaşmanız halinde sizlere en kaliteli hizmeti sunarak yıpranmadan ayrılma işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Boşanma davaları genellikle aldatma ve şiddetli geçimsizlik gibi nedenlerden dolayı açılmaktadır. Avukatlık büromuza ulaşarak istediğiniz konu hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Boşanma konusu dışında da hizmet veren avukatlık bürosu icra hukuku, tazminat davaları, idari davalar, iş hukuku, ceza davaları gibi alanlarda da çalışma sürdürmektedir.

Avukat Boşanmada Ne Kadar Etkili?

Boşanmalar uzun yıllar sürecek kadar can sıkıcı hale gelebilir. Davalarınızın kısa sürmesini istiyorsanız iyi bir avukat tutmanız son derece gereklidir. Bu bağlamda Antalya avukat sizlere en kısa zamanda çözüm sunarak bu sürüncemeden sonsuza dek sizleri kurtaracaktır.

Anlaşmalı Boşanmalar Ne Kadar Sürer?

Tarafların anlaşması halinde kişilerin boşanmak için verdikleri imza yeterli olacaktır. Hatta mahkemeye katılmalarına bile gerek kalmadan avukatları aracılığı ile evlilik akdi son bularak boşanma işlemleri tamamlanmış olacaktır.

Kişiler Neden Boşanmak İsterler?

Tarafların birbirinden ayrılmak için birçok sebebi bulunmaktadır. İlk olarak boşanmaya sebebiyet veren unsur aldatmadır. Bir diğer unsur da karşısındaki kişinin hayatını hiçe sayacak ve ölümle sonuçlanacak işler yapmasıdır. Bu sebeplerden dolayı kişiler boşanmak isterler.

Bu yazı 248 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak