Çiğköfteci Ramazan Usta

Paylaş
 


Gelişen yiyecek sektöründe öncü firma olma yolunda emin adımlarla ilerleyen çiğköfteci ramazan usta, kalite ve müşteri memnuniyeti politikasından hiç şaşmamaktadır. 35 senelik çiğköfte tecrübesi ile verdiği bayilikler ve temsilcilikler ile gücüne güç katmaktadır. Ülkemiz ve dünya tarafından beğenilen ve tercih edilen çiğ köfte, farklı tatlar arayanların ilk tercihleri arasında yer almaktadır. Lezzetimizi dünyaya açıyoruz.

 Sadece Çiğköfte Yapıyoruz

 Uzmanlığımız olan çiğköfte üretimi ile ön plandayız. Ürün kalite, lezzet konularında aynı seviyeyi korumaya özen gösteriyoruz. Oluşan kalitemizi, ekonomik olarak tüketiciye sunarak güven sağlamayı ilke ediniyoruz.

 Üstlendiğimiz misyonumuzu ve sürekli geliştirdiğimiz vizyonumuzu geniş tutuyoruz. Tüm bunları yaparken yasal mevzuat ve yürürlükteki ilgili yasalara uyuyoruz. Ürünlerimizi üretirken hiçbir canlıya zarar vermeden, sürekli iyileştirme projemizi sistemleştiriyoruz. Sizlerden gelen öneri, şikayet ve yorumlara dikkat ediyor, sistemin düzenli sürdürülebilmesi için gerekenleri uyguluyoruz.

 İşin Sırrı El Emeği

 Çiğ köfte yapmak için aslında çok şeye ihtiyacınız olmuyor. Bu işin sırrı, mesleğini severek yapabilmektir. Üretilen ürün diğerlerinden farksız olsa da kullanılan malzemelerin kalitesine dikkat eden çiğköfteci ramazan usta, bunları en doğru şekilde harmanlamaktadır. Her ustanın olduğu gibi, bizim de lezzet sırlarımız kendi içimizde saklıdır. Çiğköftelerimizi tadarak bu muhteşem lezzet şölenine dahil olabilirsiniz.

 Kanıtlanmış lezzeti ve memnuniyet odaklı çalışma düzeni ile en kaliteli çiğköfteyi en ekonomik şekilde sizlere sunuyoruz. Bayilik şartlarımız ve uygulamalarımız için bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı 390 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak