
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la 29 Ekim resepsiyonunda İmparator İbrahim Tatlıses’de yerini aldı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için bir araya gelen ünlü isimler fotoğraf çektirdi.
ADAY OLMUŞTU
1 Kasım seçimleri için önce bağımsız milletvekili adayı olan, daha sonra bu kararından vazgeçen İbrahim Tatlıses de resepsiyona katılan isimlerdendi. Tatlıses, Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre ile sohbet ederek salona giriş yaptı.
ŞANLIURFA’DA MAĞARADAN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ’NE
Tatlıses, resepsiyon sonrasında Instagram hesabından bir fotoğraf paylaştı. Ünlü sanatçı paylaştığı fotoğrafa “Ey yüce rabbim; Şanlıurfa mağaradan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne… Bu bana nasıl bir hediyedir, bu nasıl bir armağandır. Ya rab illaki günahım vardır, yok demiyorum ki, olmuştur da ne olur affeyle ya rab…Sayın Cumhurbaşkanıma ve eşi sayın hanımefendiye bana gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum.” notunu düştü.
Azerbaycan Nakliye Hizmetleri – Güvenli, Hızlı ve Profesyonel Taşımacılık
Furky Sheeks Animasyon Serisi: Birinci Bölüm Yayına Girdi
Boyacı Ustası ile Daire Boyamada Kusursuz Sonuçlar
UYAP SERVER İle UYAP Avukat Portal – 5 Aktif Oturum Hatasına Kesin Çözüm!
Furky Sheeks 28 Ocak’ta “Overload” Albümünün Çıkış Fragmanını Paylaştı
PratikMimar.com ile Tadilatta “Belirsizlik” Dönemi Bitiyor: Tasarım, Takip ve Uygulama Tek Panelde
Furky Sheeks’in Yeni Albümü “Overload” ve Animasyon Klibi Fragmanı Yayın Takvimi Açıklandı
Ofis Koltukları ve Büro Mobilyaları ile Çalışma Alanlarınızı Yenileyin