Zynga chip nedir? Zynga chip nasıl satın alınır?
17 Ağustos 2019
Ayhan Çekmez

Zynga chip nedir? Zynga chip nasıl satın alınır?

Zynga chip nedir? Zynga chip nasıl satın alınır?

Kaybetme ihtimali ile birlikte kazanma ihtimalinde olduğu şans oyunlarından birisi olan zynga poker, özellikle son zamanlarda çok fazla beğenilen ve tercih edilen oyunlar arasında yer almaktadır. Oyunun en önemli unsurlarından birisi olan ve sanal para olarak adlandırılan chipler ile oyununuzu daha kesintisiz bir şekilde oynama imkânına sahip olabiliyorsunuz. Oyun oynarken bekleme yapmaktan hoşlanmıyor ve oyunu kesintisiz bir şekilde devam ettirmek istiyorsanız chiplerden internet üzerinden satın almanız gerekmektedir. Sanal para olan bu chipler internette birçok sitede farklı fiyatlar ile verilmektedir. Bunun için chip fiyatları konusunda internet üzerinde bir araştırma yapmak son derece faydalı olacaktır. Chip fiyatları konusunda kullanıcılara büyük uygunluk sağlayan chipturk.com diğer chip satış sitelerinden daha iyi çözümleri sizlere sunmaktadır. Hızlı teslimat ve güvenilirliği ile son derece tercih edilen chipturk.com sitesi son zamanlarda chip satın alanlar tarafından adı sıkça duyulan ve bilinen bir site haline gelmiştir. Diğer chip satışı yapan sitelerin aksine bu sitede, siteye üye olma zorunluluğu yoktur. Üyeliksiz bir şekilde chip satın alabilirsiniz. Ayrıca chipturk.com müşteri memnuniyetini daha artırmak için SMS ile siparişi de aktif etmiştir.

Hesap numarasını hızlı öğrenme kolaylığı ve sms ile sipariş

Üyelik şartı olmadan üyeliksiz bir şekilde chip satın alabileceğiniz chipturk.com sitesinden bu avantajın yanında sms ile de chip siparişini verme imkanınız bulunmaktadır. Tek bir sms ile chip satış konusunda birçok bilgiye ulaşabilecek olan kullanıcılar, tek bir sms ile chip satın almak için gerekli olan banka ve hesap bilgilerine rahatlıkla ulaşabileceklerdir. Bu sayede chip satın alma işlemleri çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilecek ve oyun içerisinde ki keyfiniz hiç bir şekilde sekteye uğramayacak. Poker oyunlarında chip ihtiyacınız varsa yapmanız gereken chipturk.com sitesine girerek ister üyeliksiz ister üyelikli bir şekilde Poker chip satın alma işleminizi tamamlamak olacaktır. Yapacağınız tüm işlemleri güvenli bir şekilde gerçekleştirecek ve yaşacağınız herhangi bir sorun karşısında hızlı bir şekilde sorunun çözümünü bulabileceksiniz. Bunun içinde sağlam iletişim kanalları üzerinden günün her saati istediğiniz an bizimle iletişim sağlayabilirsiniz.

Zynga Chip Satışı


İnternetin son yıllarda ki gelişimi ile birlikte kullanım alanları genişlemiş ve tüm işlerimiz için faydalı bir hale gelmiştir. Bu fayda iş ve sosyal sektörün yanında eğlence sektörünün de gelişmesini sağlamıştır. İnsanların birçoğu artık internet üzerinden çeşitli oyunlar oynayıp eğlenceli vakitler geçirmeye başlamışlardır ve bu oyunlarda her geçen gün daha da artmaya devam etmektedir. Ülkemizde ve dünyada çok popüler olan Zynga Poker ve Okey Plus 101 bu oyunlar arasında yer almaktadır. Popüler bu oyunlar diğer bazı oyunlar gibi chip adı verilen sanal paralar ile oynanmakta ve bu oyunları oynarken yeni bir oyuna girmeniz için sanal paraya ihtiyacınız olmaktadır. Sistem ilk girdiğiniz zaman size belli bir miktar chip vermektedir ancak chipleriniz bittiği zaman tekrar chip alabilmeniz için çok fazla beklemeniz gerekecektir. Bu yüzden oynadığınız oyun bölünecek ve o anlık eğlenceniz bir anda yok olacaktır. Bu tür durumlarla karşılaşmamak için oyun severler chip alımı yapmakta ve oyunlarına kesintisiz bir şekilde devam etmektedirler.

Kullanıcıya Güven Veren Sistem

İnternet üzerinde birçok chip satışı yapan site bulunmaktadır. Ancak bu sitelerin çoğunluğu kullanıcılar tarafından en çok rastlanan problemlerden birisi olan aktarım problemini bir türlü düzeltememektedir. Bu problemin yaşanmasının sebebi sitelerin aktif şekilde hizmet vermemesi ve chip satın alımı yapıldıktan o chipi size verecek kimsenin olmamasıdır. Bu durum da oyunu kesintisiz bir şekilde devam etmek için chip satın alan biri için son derece can sıkıcı konular arasında yer almaktadır. Biz bu durumu düzeltmek ve can sıkıcılığı ortadan kaldırmak için sitemizi 7/24 işleyen bir site haline getirdik. Sitemiz sürekli aktif olup sitemiz üzerinden chip satın aldığınız zaman 5-15 dakika aralığından size ulaşmaktadır. Bu sayede herhangi bir bekleme süresi yaşamadan oyun keyfine devam edebilmektesiniz. Bununla birlikte sitemiz 7/24 canlı destek sistemini de getirerek müşterilerin karşılaşabileceği her türlü probleme anında cevap sağlayabilmektedir. Herhangi bir problemde canlı destek sistemimize bağlanarak çok rahat bir şekilde problemlerinizin çözümünü isteyebilirsiniz. Her anlamda müşteri memnuniyetini düşünen sitemiz sürekli olarak kendini yenilemeye devam etmektedir.

Ödeme İçin Yöntemler

Chip satışı yapan sitemiz üç farklı ödeme yöntemini de sizlere sunmaktadır. Bu ödeme yöntemlerinden hangisinin size uygun olduğuna karar vererek ödemenizi gerçekleştirebilir ve chip satışı yapan sitemizden chiplerinizi alabilirsiniz. Bu üç farklı ödeme yönteminin birincisi diğer online alışveriş sitelerinden ürün alır gibi kredi kartı ile ödeme yöntemidir. Bir diğeri ise banka havalesi ile ödeme yöntemidir. Son olarak ise ATM ile ödeme yöntemidir. ATM ile olan ödeme yöntemlerinde Finans Bank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Akbank, Kuveyt Türk ATM’lerini kullanabilir ve hesaplarımıza para gönderimi yapabilirsiniz. Bu üç ödeme yöntemini de güvenilir bir şekilde kullanabilir ve ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödemenizi gerçekleştirdikten sonra dakikalar içinde chip satın alma işleminiz tamamlanacak ve aldığınız sanal paralar ile oyun keyfinize hız kesmeden devam edebileceksiniz.

Üye Olmadan Chip Satın Alma Özgürlüğü


İnternetin neredeyse her evde olduğu günümüzde birçok oyunda popüler olmaya başlamıştır. Bu popüler olan oyunlar arasında Zynga Poker oyunu bulunmaktadır. Zynga Poker oyunu son derece eğlenceli ve heyecanlı bir oyundur. Ülkemizde de çok fazla kullanıcısı bulunan bu oyun chip adı verilen sanal paralar ile oynanmaktadır. Chip bittiği zaman Zynga Poker’de oyuna girebilmek için yeni chiplere ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu chipleri sistem size çok uzun süre sonra verdiği için bu kadar uzun süre beklememek adına internette chip satışı yapan sitelerden sanal paraları alabilirsiniz. Sitemiz bu konuda sizlere hizmet vermektedir. 2002 yılında açılan sitemiz o zaman Knight Online oyunu için Gold Bar satışı gerçekleştirmekteydi şimdilerde ise Zynga Poker için chip satışı gerçekleştirmektedir.

Kesintisiz Hizmet

Chip satışı yapan sitelerde müşterilerin genel olarak yaşadığı bazı sorunlar bulunmaktadır. Bu sorunlar ufak tefek sorunlarda olsa biri var ki son derece can sıkıcı bir durumdur. O sorun ise aktarım saati problemidir. Chip satın aldıktan sonra normal olarak chipleriniz anında hesabınıza geçmesi gerekmektedir. Ancak bu sorun yüzünden chipleriniz anında hesabınıza geçmez ve belli olmayan süre beklemek zorunda kalırsınız. Bunun sebebi ise chip satın aldığınız sitenin aktif olmamasından kaynaklanmaktadır. Site aktif olsa anında size chiplerinizi verebilecekken aktif olmadığı için chip aktarımını belli olmayan bir saate ertelemektedir. Bu da çok büyük bir problemdir. Sektör içerisinde hizmet anlayışını müşteri memnuniyetine dayandıran sitemiz bu konu da büyük bir adım atarak 7/24 aktiflik anlayışını getirmiştir. Bu sayede günün her saati sitemizden alışveriş yaptığınız zaman 5-15 dakika içerisinde chipleriniz size iletilecektir. Bununla birlikte online destek hattı bulunduran sitemiz herhangi bir sorun çıkarsa anında müdahale etmekte olup müşterinin sorununu çözmektedir. Her geçen gün kendini daha da geliştiren sitemiz müşteri memnuniyetini artırmak için çalışmalarına devam etmektedir.

Üyelik Açmadan Chip Alabilirsiniz

Sitemiz üzerinden üyeliksiz olarak da chip satın alma işlemi gerçekleştirmeniz mümkündür. Bunun için sitemize giriş yaptıktan sonra üst kısımda yer alan bilgileri doldurup “sipariş ver” butonuna tıklayarak chip satın alma işlemlerine başlayabilir ve chiplerinizi alarak oyun keyfinize devam edebilirsiniz. Bu konuda üç farklı ödeme yöntemi sunan sitemizin birinci ödeme yöntemi kredi kartı ile ödemedir. İkincisi banka havalesidir. Hesaplarımıza havale geçtikten sonra chip satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Son olarak da ATM aracılığı ile yapılan ödemedir. Bu ödeme için Finans Bank, Akbank, Kuveyt Türk ATM’lerini kullanabilirsiniz. Bu ATM’ler üzerinden yaptığınız ödemeler sonunda sitemizden hızlı bir şekilde chip satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ödeme konuları ile ilgili çıkabilecek her sorun karşısında canlı destek sistemimize bağlanıp yaşadığınız sorunu anlatabilir ve çözüm alabilirsiniz. En değer verdiğimiz müşteri memnuniyeti konusunda sitemizle ilgili herhangi bir problem yaşamayacağınızın teminatını size gönül rahatlığı ile verebiliriz.

Bir Yorum Bırak

Tüm Hakları Saklıdır © 2015 EsenMobile Wordpress Mobil Tema by Kemal CIZOĞLU