Yılmaz Erdoğan’dan yeni seçim açıklaması

Paylaş
 

1 Kasım seçimleri için Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin oylarını kullandılar. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, seçim açıklaması yaptı.
Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin oyunu Lütfi Banat İlkokulu’nda kullandı. Basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, “Tekrar seçimde görüşürüz. 3 ay sonra görüşürüz” dedi.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Erdoğan sandık görevlileriyle tokalaşarak oy pusulasını almak için sıraya girdi. Bu sırada sandık görevlileri, basın mensuplarına “İçerde görüntü almak yasak” şeklinde uyarıda bulundu. Görevliler basın mensuplarını dışarıya çıkması için ısrar edince Yılmaz Erdoğan “Evet televizyonda görüyoruz. Oy atarken çekiyorlar” şeklinde konuştu. Salonda bulunan bir görevli, basın mensuplarının önünde durarak görüntü almayı engelledi. Gazeteciler bu duruma tepki gösterince, Yılmaz Erdoğan gazetecilerin yanına gelerek, “Ben şöyle geleyim. Gerilim yaratmayın zaten memleket yeterince gergin” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Erdoğan çıkışta ise , “Hayırlı uğurlu olsun. Tekrar seçimde görüşürüz” dedi.

Oyunu kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yılmaz Erdoğan, “Ya Cüneyt Arkın’ı ya da beni kaçıracaktınız. Tekrar seçimde görüşürüz. 3 ay sonra görüşürüz. Su gibi gidiyor” dedi.

Lütfi Banat İlkokulu’nda oy kullanan bir diğer ünlü isim şarkıcı Yalın oldu. Yalın ise seçimin hayırlı olmasını diledi.

Bu yazı 636 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak