Yazar Enes Özdemir yeni kitabı “Her Koşulda Aşk” ile zirveye ulaştı

Paylaş
 

Enes Özdemir’in yeni kitabı Her Koşulda Aşk sonunda çıktı. Uzun bir bekleyiş içerisinden sonra yason yayınevi ile birçok okurunun yüzünü güldüren yazar Özdemir insanların dile getiremediklerini anlatıyor ve… 

Yason yayınevi ile birçok okurunun yüzünü güldüren yazar Özdemir insanların dile getiremediklerini anlatıyor ve bir beyaz ilişkinin altında yatan siyah tozları kuşkusuz okurlarına sunmaktan çekinmiyor.
Son derece naif ve hoş bir kapak tasarımına sahip olan bu kusursuz eser okurların okuma isteğini arttırması eseri daha özel kılıcı bir hale getirmiştir.

2019-2020 yılları içerisinde yazmış olduğu “Her Koşulda Aşk” adlı eseri tam (1 milyon 24 bin) okunmaya ulaşmıştır ve okuyucuların ilgisini üstüne çekmiştir.

Birçok sıralamada binlerce eserin önüne geçmiş ve başarı çıtasını devasa derecede yükseltmeyi başarmıştır.

Hayat köprüsünde binlerce zorluk yaşayan kuşağımızın dile getiremediklerini okuyuculara sunmakla kalmayan Özdemir ayrıca insanların kalbine dokunup duygularını da yeşertmeyi şüphesiz başarmıştır

“Her Koşulda Aşk” geleceği daha güzel yeşertmek için yüzlerce doğruyu okuyuculara sunan ve onların hayatından hiç çıkmayan tek gerçek.

Kötülüklere, pes etmelere ve daha birçok engele karşı insanları her cümlesi ile adım atmaya teşvik eden Yazar Enes Özdemir insanları asla yarı yolda bırakmayacak bir eser sunuyor.

Kitabı satın almak için TIKLAYIN

Bu yazı 280 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak