Yamaç paraşütü nedir?

Paylaş
 

Yamaç paraşütü, gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkaracağınız, kuşların ne hissettiğini anlamanızı sağlayacak adrenali dolu doğa dostu bir hava sporudur. Bu hava sporun yamaçlardan birkaç adım ile gökyüzüne ulaşmayı amaçlar. Son yılların gözde sporları arasında kayseri de de yapılmakta olan yamaç paraşütü var. Uçaktan atlamaya nispeten daha ucuz ve daha uzun süre uçuş vaat ediyor.

Kayseri de yamaç paraşütü nerede yapılır?

Uzun yıllar bu spora gönül vermiş kayserinin en tecrübeli ekibi ile bu adrenali dolu sporu deneyimleyebilirsiniz. Kayseri yamaç paraşütü güvenlik her zaman en önemli önceliktir.  Extreme Kayseri yamaç paraşütü ekibi işinin ehli ve sizi özgülüğe götürecek ekip. Eğer kayseri de ne yapılır derseniz, extremekayseri yamaç paraşütü ekibi ile iletişime geçin. Hava şartlarının uygun olması durumunda erciyes’in zirvesine çıkabilirsiniz.

Kayseri yamaç paraşütü fiyatları

Kayseri de yamaç paraşütü fiyatları ortalama 2000 tl civarında olmakla birlikte extreme kayseri yamaç paraşütü ücretleri kurumlar ile anlaşmalı olarak oldukça uygun. Kayseri’nin en tecrübeli ekibi ile uçuşu kaçırmayın.

Bu yazı 34 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak