Work And Travel 

Paylaş
 

Üniversite öğrencilerine özel bir program olan Work And Travel ( WAT) yaz aylarında öğrencilerin Amerika’ya gitmelerine destek olan bir uygulamadır. Program kapsamında, katılımcıların yaz tatili döneminde ABD’de çalışarak, İngilizcelerini geliştirmeleri aynı zamanda yurtdışını deneyimlemeleri sağlanmaktadır. 

Work And Travel Program Seçenekleri 

Sponsor temsilciliği üzerinden yurtdışına çıkmaları sağlanan katılımcıların, yaz dönemi boyunca işverenle veya konaklamada yaşanan bir sorun durumunda sponsorlar devreye girmektedir. Gidiş dönüş uçak bileti, pasaport masrafları, SEVIS ücreti ve konaklama, yemek aynı zamanda günlük harcamaları üzerine de program seçenekleri sunulmaktadır. Work And Travel ile aynı zamanda iş yeri seçenekleri üzerine de danışmanlık hizmeti verilir. 

Work And Travel Kimler Katılım Sağlayabilir?

2 yıllık üniversite öğrencileri, 18 ve 28 yaş aralığında katılabilmektedir. Not ortalaması 2.00 ve üzeri olan öğrenciler, aynı zamanda en az orta seviye İngilizce bilen öğrencilerin katılım hakkı bulunmaktadır. Yüksek lisans, üniversite 3. ve 4. sınıf öğrencileri de Amerika’yı tanıma şansı elde edebilecektir. 

Work And Travel Program Süresi 

Öğrencilerin 2 ve 4 aylık bir deneyim kazanmalarını sağlayan program, Otel, restoran ve benzeri yerlerde çalışma imkanı bulmalarını sağlamaktadır. 15 Mayıs ve 30 Eylül arasında sürecek olan program, gençlik çalışmaları alanında Youth Projects Group üzerinden detaylı bilgi alabileceğiniz yetkin bir platform oluşturmuştur. Ulusal ve Uluslararası programlara ulaşmak için iletişim kurabilirsiniz. 

Bu yazı 272 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak