Uğur Özçelik’in Yeni Parçası Yanar Çıktı!

Paylaş
 

Genç yeteneklerden biri olan, müzik camiasındaki duruşuyla büyük bir ilgi toplayan şarkıcıUğur Özçelik , yakınlarda yeni parçasının çıkacağını duyurdu. Bundan önceki çalışmalarında da oldukça başarılı sonuçlar elde eden şarkıcı, oldukça büyük bir hayran kitlesine de sahip. Sevenleri ve dinleyicileri, yeni parçasını heyecan ve hevesle bekliyorlardı. Çalışmalarının tamamlanmasının ardından şarkının çıkış tarihi belirlenirken Yanar, 13 Mayıs 2022 tarihinde yayınlandı.

Dijital platformlar içerisinde ilk kez dinlenen şarkı
Yanar için de nefesler tutuldu. Herkes şarkıyı dinledikten sonra bazı yorumlarda bulunmaya başladı. Nitekim şarkı yayınlanmadan önce de herkesin bir fikri ve beklentisi vardır. Yapılan yorumlara bakılırsa da genç şarkıcının yeni parçası bu beklentilerin üstüne çıkmayı başardı. Şarkıcının her çalışması, bir öncekinden çok daha başarılı olsa da bu sefer Yanar hem müziği hem de klipiyle oldukça profesyonel bir parça olarak dinleyicilerini karşıladı.

Yanar Genç Şarkıcının Hayran Kitlesini Büyütüyor!

Şarkının aldığı başarılı yorumlar, oldukça sevildiğini anlatmaya yeterken genç sanatçının sesi ve yorumculuğu da öve öve bitilemiyor. Hayran kitlesinin haricinde yeni dinleyiciler de kazanan şarkıcı artık çok daha büyük bir kitleye hitap ediyor. Birçok kişinin beğenisini kazanmasının yanı sıra sevilen ve etkileşimleri yüksek sanatçılar arasındaki yerini de alıyor. Sözü ve müziği genç şarkıcı Uğur Özçelik’in kendisine ait olan Yanar, şimdiden herkesin dilinde dolanıyor. Uzun bir süre boyunca hatırlanacak hatta zamansız parçalar arasındaki yerini alacak kadar sevilen parça Yanar, usta isimlerden takdir toplamaya da devam ediyor.

Sanatçı Uğur Özçelik Şarkısıyla Listelerdeki Yerini Aldı!

Genç sanatçı, üretkenliği ve başarısıyla öne çıkarken şarkı listelerde etkili bir yerde. Puanlaması ve etkileşimleri hızlı bir şekilde artarken, klipi de ayrı bir şekilde övülüyor. Müziği, klipi için birçok dinleyici bugüne kadarki en kaliteli çalışmalardan biri olduğunu aktarıyor. Tüm bunların yanı sıra şarkıcının çalışmalarını her daim müziğe olan tutkusu ve profesyonelliğiyle sürdürdüğü de biliniyor. Yanar dönemin en sevilen, tekrar tekrar dinlenen şarkıları arasında yer alıyor. Kendisine de şarkının çıkışı ve sonrasındaki süreç için düşünceleri sorulduğunda, her şeyin yolunda olduğunu, Yanar’ı hak ettiği yerde görmekten gurur duyduklarını aktarıyor.

Uğur Özçelik Kimdir?

Genç sanatçı Uğur Özçelik, 1990 yılında dünyaya geldi. İstanbul Kadıköy’de doğan sanatçı, ilk ve ortaöğretimini de aynı şehirde tamamladı. Daha sonrasında eğitimini yeteneği ve ilgisi olan alana çevirdi. Müzik hayatında her daim yer alırken üniversite için İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda yarı zamanlı eğitim almıştır.

İstanbul Üniversitesi’nde aldığı Türk Müziği dersleri sayesinde kendini geliştirme şansı buldu. Ayrıca gelişime her daim açık oluşundan ötürü İstanbul Drama Sanat Akademisi ve Akademi 35,5 bünyesinde birçok ünlü isimden eğitim aldı. Vahide Perçin, Ayla Algan, Altan Gördüm gibi değerli sanatçılardan nefes, çan, ses, doğaçlama ve kamera önü gibi dersler alarak kendini daha da geliştirdi.

Müzik kariyerine back vokal olarak adım atan genç şarkıcı Uğur Özçelik, ilerleyen dönemlerde kendi projelerine de imza attı. Burcu akrep olan ve su sporlarıyla ilgilenen şarkıcının ilk single eseri, “Bu Yüzden” ve şimdilerde en ünlü eseri olarak öne çıktı. Sesini, yeteneğini ve yorumculuğunu kanıtlayan şarkıcı 2017 yılında bu şarkısıyla da birçok kişi tarafından dinlendi.

Söz ve müzik yazarı olarak kendi parçalarını seslendiren şarkıcı Uğur Özçelik, bu sayede büyük bir kitlenin ilgisini çekti. En sevdiği rengin siyah olarak bilindiği sanatçı, ayrıca yorumlama ve besteleme konusunda da bir hayli başarılı. Farklı çalışmalarla da ismini duyurmaya devam ederken son günlerde çıkan şarkısının adı da Yanar. Şarkıcı Uğur Özçelik, Yanar ile kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanmaya devam ediyor.

Bu yazı 151 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak