Şişe Etiketleme Makinası

Paylaş
 

Düz ve eğri yüzeylere etiketleme yapma fonksiyonuna sahip olan şişe etiketleme makinası, düşük maliyetli ve sarf tüketimi yaparak işlemin tamamlanmasını sağlayacaktır. Otomatik bir şekilde üstün bir performans sergileyerek, su, meyve suyu, gazlı içecekler ve süt ürünlerine hijyenik bir etiketleme işlemi yapar, seri üretim işlemlerini hızlı bir şekilde yerine getirir. 

Yuvarlak Şişe Etiketleme Makinesi 

Sarmal etiketleme fonksiyonlarına sahip olan şişe etiketleme makinası, silindir ambalajlama işlemin dakikalar içinde yerine getirecektir. Hassas bir şekilde ayarlanmış olan makine, saatte 3000 etiketleme işlemini yerine getirerek, şişe ve kavanoz gibi cam ürünlerin sarmal bir şekilde etiketlenmesini sağlayacaktır. 

PLC kontrollü etiketleme sistemleri, hızlı ve yüksek kalitede bir üretim için Avrupa standartlarına uygun bir şekilde üretilmiş, etiket boyutunu ve yerini değiştirebilme işlemlerini de yapabileceğiniz yetenekler kazandırılmıştır. Silindir yuvarlak ambalajlama için, cam ve pet şişe üzerinde kullanabileceğiniz makinalar, ambalaj düzeltme ve algılama sensörlerine sahip olup görevlerini profesyonel bir şekilde yerine getirecektir. 

Çift Taraflı Şişe Etiketleme Makinası 

Otomatik etiketleme makinalarımız, sabitleme bantlarıyla birlikte hareket ederek kusursuz bir şekilde etiketleme işlemini yerine getirecektir. Çift taraflı şişe etiketleme işlemleri için boyut ve ölçülerini ayarlayabileceğiniz PLC kontrollü dijital makinalar, renk ayarlamaları ve punto font üzerinden etiketleme yapabilme işlemlerini yerine getirebilmektedir. Renkli ekran ve PLC otomasyonuyla çift taraflı şişe etiketleme işlemlerini hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. 

Bu yazı 297 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak