
| Paylaş |
|
|
| Tweet |
Sağlık Bakanlığı yapmış olduğu açıklamayla İstanbul’da son 10 gün içinde yaşanan sahte alkol yüzünden hastanelere gelen 47 kişiden 6’sının hayatını kaybettiği duyurdu.
Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İstanbul ilimizde 18 Ekim 2015 tarihinden bu yana hastanelerimize müracaat eden 47 kişinin benzer nedenlerle alkol zehirlenmesinden etkilendiği anlaşılmış olup, bu vatandaşlarımızdan 6’sı maalesef hayatını kaybetmiştir. Hastalarımızdan 5’i kendi isteğiyle hastanelerimizden ayrılmış olmakla beraber, 18’i tedavi süreçleri tamamlanarak taburcu edilmiştir. 23 hastamızın ise hastanelerdeki tedavisi devam etmektedir. Bu hastalarımızdan 7’sinin hayati tehlikesi mevcuttur” denildi.
Zehirlenme vakalarının nedeninin ortaya çıkarılması için yatan hastalardan alınan numunelerin incelenmek üzere ilgili laboratuvarlara gönderildiğinin belirtildiği açıklamada, “Ayrıca, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki mevcut Kriz Merkezimizden tüm gelişmeler yakından takip edilmekte olup, emniyet birimleri ile gerekli bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Hasta vatandaşlarımızın yakınları da tedavi süreçleriyle ilgili olarak sürekli bilgilendirilmektedir. Gelişmeler doğrultusunda kamuoyuna gerekli açıklamalar yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Sürücü Kursu Ankara
Futbolun Matematiğini Keşfedin: Sanal Maç ile Veri Odaklı Takım Karşılaştırma Teknolojisi
HÜSEYİN KURUÇAY KİMDİR?
Karabağlar’da Aileler Arasındaki Husumet Barışla Sonuçlandı
Nişantaşı’nda Excimer Lazer ile Vitiligo Tedavisi
TEK-İŞ Sendikası’ndan İş Sağlığı, İş Güvenliği ve İş Hukuku Çağrısı
Bitkilerle Müzik Yapmak Mümkün mü? Türkiye’de Geliştirilen Synterra Elektronik Müziğe Farklı Bir Yaklaşım Getiriyor
Bitki Duvar Nedir?