Penguen Express Güvenilir Mi ?

Paylaş
 

Kaan Alba’nın kuruculuğunu üstlendiği Penguen Express  geçtiğimiz günlerde tüketici’ye sunduğu uygun fiyatlı ürünler ile e-ticaret piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Tüketicinin yüzünü güldüren e-ticaret platformuna yoğun ilgi gösterildi. Gümrük ihale yolu ile temin edilen ürünleri piyasa’ya süren genç girişimci, tüketici tarafından beğenileri topladı. İstanbul Bahçeşehir’de düzenlenen lansmanda  kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Yönetimini üstlendiği Penguen Express  alışveriş platformunda tüketiciyi alışveriş yapmaya davet etti.

Penguen Express Tüketici’ye Hitap Ediyor!

Penguen Express Kurucusu ve  Ceo’su Kaan alba, yaptığı açıklamada elektronik piyasasının içerisinde bulunduğu ekonomik tabloyu eleştirip,  tüketici’nin elektronik ürünlere erişiminin zorluklarına değindi.

‘’Tüketici ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik koşullar nedeni ile döviz kuruna endeksli elektronik ürünlere erişimde zorluk çekiyor. Bu zorluğu kolaylaştırma amaçlı kurduğumuz bu platformda memnuniyeti hedefleyip, platformun daha fazla kitleye ulaşmasını amaçlıyoruz” dedi.

Uygun fiyat ve düşük kar marjını ilke edinen platforma ilgi giderek artıyor…

Bu yazı 228 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak