Metin2 Won Satın Al

Paylaş
 


Metin2 Yang oyun içerisinde kullanılabilecek olan materyalleri almanızı sağlayan bir çeşit para birimidir. Diğer oyunlarda altın olarak veya coin olarak değerlendirilen bu sistem, Metin2 içerisinde Yang ismi ile geçmektedir. Ne kadar Yang’ınız olursa bu kadar çok eşya alabilir ve daha güçlü bir karakter haline getirebilirsiniz. Yang elde etmenin en kolay yolu canavarların yok edilmesidir. Ayrıca oyun içerisinde sizlere çeşitli görevler verilecektir. Bu görevlere tamamladıkça sizler de bu görevler karşılığında Yang’lar elde edebilirsiniz. Elbette günümüzde daha rahat bir şekilde ilerleme adına bunların alım ve satım işlemleri de gerçekleştirilmektedir. 

  1. Ne İşe Yarar? 

Metin2 Yang aslında Metin2 oyununun sistemi içerisinde daha güçlü hale gelmenize yaramaktadır. 2016 yılından beri GameForce tarafından satın alınan ve 17 dile çevrilerek Dünyanın her yerinde en çok oynanan online oyunların başında gelen Metin2 oyunu içerisinde sizler de karakterinizi geliştirmek için bu anlamda alımlar yapabilirsiniz. Metin2 oyunu bilindiği gibi hikâyesi ile oldukça ilgi çekmektedir. Aboneleri de bu anlamda oyunun içerisinde karakterlerini sürekli geliştirmeye gayret göstermektedir. Metin2 oyununda başında bir karakteriniz bulunmaktadır. Belirli silahlarınızla oyuna başlarsınız. Ancak ilerledikçe elbette karşımıza çıkacak olan diğer karakterler daha güçlü olacaktır. Bu anlamda sizlerin de paraya ve elbetteki güce ihtiyacınız bulunmaktadır. Bu anlamda Yang sizlerin alışverişinizi yapabileceğiniz oyun içi para birimidir. 

  1. Nereden Bulunur? 

Metin2 Yang az önce de bahsettiğimiz gibi canavarları öldürmeniz ya da görev tamamlamanızla sizlere verilmektedir. Ancak bu ilerleme sizler için yeterli olmayabilir. Çünkü herkes belirli güce sahip ve oyunun içerisinde ilerlemek bu anlamda zor olabilmektedir. Bu yüzden günümüzde artık internet siteleri üzerinden bu tip alışverişler yapılmaktadır. Uygun fiyatlı şekilde alabilir ve sizler de oyunun içerisinde bu şekilde kullanıma dahil olabilirsiniz. Çeşitli itemler alarak karakterinizi daha güçlü hale getirebilir kolonilerinizi kurabilirsiniz. 

Bu anlamda bu para birimini almak sizlerin oyun içerisinde daha hızlı bir şekilde gelişmemizi ve karakterinizin daha ileri seviyelere gelmesini sağlayacaktır. Bu yüzden sizlere de plyr.com sitesinden Yang ile ilgili olarak daha detaylı bilgi alabilir, fiyatları konusunda gerekli bilgilere ulaşabilir ve işlemlerinizi daha rahat bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yazı 83 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak