Mega Polietilen Sermayesini İkiye Katladı

Paylaş
 

Mega Polietilen A.Ş. sermaye artırımı ve borsa, finans, kalite odaklı büyüme hızıyla piyasalarda göz dolduruyor

ABDULLAH KOÇOĞLU – İSTANBUL – Piyasalara olan hakimiyeti, büyüme hızı ve borsadaki üstünlük arz eden izdüşümü ile göz dolduran Mega Polietilen A.Ş., 21.06.2019 tarihli yeni sermaye artırım kararını 27.06.2019 tarihinde ‘KAP’ (Kamuoyu Aydınlatma Platformu) üzerinden resmi olarak açıklamıştı.

10.02.2018 tarihinde yurt dışından getirdiği yeni makineler sayesinde makine parkurunu genişleterek daha mükellef seviyeye ulaştıran ve büyüme hızını yüzde yüz oranında artıran şirket, aynı takvim yılı içinde Rus menşeli Bend Limited Liability Company ile 18 milyon lira değerinde ihracat anlaşması da imzaladı.

Mega Polietilen’in sermaye artırımına ilişkin Yönetim Kurulu Başkanı Eda ÖZHAN imzalı 27.06.2019 tarihli açıklamasında; 100 milyon TL olan kayıtlı sermaye tavanı çerçevesinde şirketin mevcut sermayesi 13.221.450 TL olarak, hedeflediği sermaye artırımı ise 26.442.900 TL olarak görülüyor.

Gelişimi odaklı kat edilen bu ivmenin, ISO 9001, NVA Quality Certification, OHSAS 18001, TSE kalite belgelerine sahip şirketin borsa değerlerini de olumlu yönde etkilediği dikkat çekti. 

ŞİRKET HAKKINDA

MEGAPOLİETİLEN Köpük SAN. ve TİC. A.Ş., 2005 yılının son çeyreğinde Hadımköy’deki fabrikasında faaliyete geçmiş. Sektörüne getirdiği yeniliklerle öncü olmayı hedefleyen şirketin temel ilkesi, kaliteli üretim ve maksimum müşteri memnuniyeti olarak ifade ediliyor.

Geniş ve profesyonel çalışma kadrosu ile günlük 15 ton köpük üretim kapasitesi sayesinde tüketicisine en kaliteli hizmeti verebilmek için çalışmalarını sürdüren MEGAPOLİETİLEN, sektörüne getirdiği birçok yenilikle Türkiye’de kapalı hücre yapısına sahip, Kimyasal Crosslink Tekniği ile polietilen köpük üretimini gerçekleştiren ilk ve tek firma olarak da biliniyor.

MEGAPOLİETİLEN, gelişen teknolojileri ve yenilikleri yakından takip ederek çağın en yeni teknolojileri ile üretilmiş makine ve teçhizatı, AR-GE’ye yaptığı yatırım ve ERP yazılımları (Kurumsal Kaynak Planlaması) ile teknolojisini güncelleyerek etkin ve verimli çalışmaya olanak sağlıyor.

Müşteri memnuniyetini kendisine ilke edinmiş olan şirket, Türkiye’deki köpük ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayarak verdiği hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı ve sektörünün lideri olmayı hedefliyor.

ARGE

“Amacımız Her Zaman Daha İyisini Üretmek” mottosuyla yol alan MEGAPOLİETİLEN, uzman çalışma kadrosu ve ileri teknolojiyi kullanabilme olanağı sayesinde sürekli gelişime odaklanmış bir kuruluş olma özelliğine sahip.

Şirket, yeni pazarlar açmak ve müşteri taleplerini en iyi şekilde karşılayabilmek için, kaynaklarının büyük bir kısmını AR-GE çalışmalarına ayırarak, bu çalışmalarını ürün çeşitliliği ve farklılığı için kullanıyor.

Çalışmalarının geniş kapsamlı olmasının tüketiciye sunulacak hizmet kalitesi ile eşdeğer olduğunun bilincinde olan kurum, çalışmalarını farklı lokasyonlarda sürdürüyor ve şirket hakkındaki tüm gelişmeleri resmi yayın platformlarının yanı sıra mega-pol.com.tr web sitesi üzerinden duyuruyor.

Bu yazı 311 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak