Koltuk ve Halı Yıkama Hizmetleri

Paylaş
 

Simirada temizlik olarak siz değerli müşterilerimize kaliteli hizmet sunmayı kendimize ilke edindik.

Halılarınız işyerinize geldiğinde ilk olarak toz alma makinesinden geçirilerek üstündeki kıl ve tozlardan arındırılır çırpma işlemi uygulanır. Toz alma işleminden sonra tam otomatik makineye girer ve orada ıslatılır.

Daha sonra disk fırça ve kaliteli yıkama kimyasalı ile halı yıkama işlemi gerçekleşir. Daha sonra bant makineler yardımıyla yüksek devirli rulo halı sıkma makinesi ile halı sıkma işlemi uygulanır.

Nem alma cihazlarının bulunduğu nem alma odasında nemden arındırıyoruz. Son kontrolleri yapılarak parfümlenmesi, ambalajlanması ve müşterilerimize ücretsiz servisimiz ile ulaşmasını sağlıyoruz.

Evde koltuk yıkama hizmetine uygun makineler ve yıkama solüsyonları kullanarak hizmet vermekteyiz. Temizlenen koltuklar mevsim şartlarına göre kurama süreleri değişkenlik göstermektedir. Yaz aylarında yaklaşık 3 saaat süren kuruma süresi kış aylarında 7-8 saati bulmaktadır. Bu süreleri göz önünde bulundurarak randevularınızı bir gün önceden alarak yıkama işlemi yaptırmanız uygun olacaktır. Koltuk yıkama işlemini koltuğun hassasiyetine uygun kimyasal kullanmak suretiyle makine kullanarak fırçalama işlemi yapılır ve kirler kusturulur. Daha sonra vakumlama işlemi ile kusan kir çektirilir.

Biliyoruz ki herkes ev temizliğinde kendi yöntemlerince bir şeyler yapmaktadır. Ancak önemli olan ev temizliğinde ve bütün temizliklerde doğru olanı yapmaktır. Hangi malzemenin nerede ve hangi oranda kullanılacağını bilmektir. İşte bu yüzden Ankara Ev Temizliği konusunda iddialıyız, ev temizliği bizim işimiz diyoruz.

Temizlik işlemi esnasında halıları kaldırıp, mobilya ve eşyaları çekiyoruz. Tüm yüzeylerin en ince ayrıntısına kadar temizlenmesine dikkat ediyoruz. Mobilyaların tozunun alınmasına, koltukların silinmesine özen gösteriyoruz. Lavaboların, banyo ve tuvaletlerin temizlenmesine ayrı bir önem veriyoruz.

Ev temizliği sırasında eşyalara zarar verilmemesine çok dikkat ediyoruz. Temizlik esnasında evinizdeki eşyaların durumuna göre temizlik malzemeleri kullanıyoruz. Malzemelerimizin doğal ve evinizde alerjik bir duruma neden olmamasına dikkat ediyoruz.

Bu yazı 172 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak