Johns Hopkins Medicine: 18-30 yaş dikkat

Paylaş
 

Johns Hopkins Medicine araştırmaların sonuçlarını yayınladı herkes şok oldu, uzmanlar tarafından yayınlanan ve yapılan araştırmaların sonuçlarına bakılacak olursa 18 yaşından tutun da 30 yaşına kadar sağlık sorunları yaşanırken yüksek tansiyon sorunları 25 yıl boyunca incelendi ve sonuçlarına göre %100 artış olduğu bildirildi.

Johns Hopkins Medicine’nın sonuçlarına bakılacak olursa 18 yaşından 30 yaşına kadar her yaş grubundan insanın incelendiği araştırmada gençlerin son yıllarda özellikle de son 8 yıldır büyük sorun olan yüksek tansiyon sorunu yaşadığını açıkladı. Ayrıca yüksek tansiyon sorunlarının aşırı derece fazla olmasının dünya ekonomisine de + bir maliyet kattığı bildirildi.

Johns Hopkins Medicine:

Araştırma sonuçları gösterdi ki genel olarak yüksek tansiyon her yıl daha fazla artış gösterdi ve insanları neredeyse ölüme kadar sürükledi, daha doğrusu uzmanlar tansiyon nedeni ile insanların hayatlarını kaybetmelerinin son derece zor olduğunu ve yıllar boyunca ilaç kullanmak ve yediklerine içtiklerine mutlaka ama mutlaka dikkat etmeleri gerektiğini öne sürdü.

Bu araştırmaların sonucunda Dünya Sağlık Örgütü tarafından geçtiğimiz yıl yayınlanan bazı bilgilendirmelerde insanların sağlık anlamında kendilerine dikkat etmediklerinde yüksek tansiyon, MS ve daha bir çok sağlık sorunu olabilecek olduğunu dile getirmişti. İlerleyen yıllarda Johns Hopkins Medicine verilerine göre yüksek tansiyon sorunları daha fazla artacak ve daha fazla insanı etkileyecek.

Bu yazı 1423 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak