İstanbul Üsküdar’da Bir Plastik Cerrah

Paylaş
 

Meme küçültme ameliyatı son zamanların en popüler alanlarından biri de estetik cerrahi operasyonlarından biri olmaktadır. Meme küçültme ameliyatı, kadınlarda anatomik bozukluklara kadar varan rahatsızlıklara yol açacak kadar büyük memeler için uygundur. Büyük göğüs kadınlarda sırt ağrısı , boyun ağrıları, cildin tahriş olması gibi sorunlar, kemik problemleri ve solunum sorunlarına yol açabilir ve bilinmektedir.Bunların sonucunda da kişide yorgunluk , halsizlik ve sırt – boyun bölgesindeki kasların yıpranmasına neden olur. Ayrıca bu rahatsızlıklar kişinin sosyal yaşantısına kadar etki eder. Bu rahatsızlıkların ortadan kaldırılması için yapılan estetik müdahaleye göğüs küçültme estetiği diyebiliriz.  Özellikle günümüzde estetik ve plastik cerrahide büyük bir yığılma görülmektedir. Şüphesiz ki bunun en önemli nedenlerinden biri de kusursuz bir görünüme sahip olma isteğidir. Estetik güvenilir ve deneyimli ellerde yapılmadığı takdirde tamamen büyük bir sorun halini alabilmektedir.

 Bu nedenle de meme küçültme ve meme dikleştirme ameliyatı için  iyi bir plastik cerrah tercih etmek gerekir. Doç. Dr. Muhammed Beşir Öztürk, plastik cerrahi alanında üne sahip olan başarılı bir doktor olarak tanınmaktadır. İstanbul’da hizmet vermekte olan bir plastik cerrahtır. Sahip olduğu nitelikli eğitim ve uzun yıllar çalışmanın sağlamış olduğu deneyimler sayesinde bu alanda belirli bir yer edinmiştir.

Doç. Dr. Muhammed Beşir Öztürk’ün Eğitim Süreci

Doç. Dr. Muhammed Beşir Öztürk başarılı bir eğitim hayatına sahiptir. Eğitim hayatı ve çalışma hayatının gerçekleştiği hastane ve üniversiteler şu şekildedir:

  • Doçent: Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Göztepe E. A. Hastanesi / Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümü
  • Doçent: Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Göztepe E. A. Hastanesi / Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümü
  • Zorunlu Görev: Tekirdağ Devlet Hastanesi / Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümü
  • Uzmanlık: Okmeydanı E. A. Hastanesi / Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi bölümü
  • Üniversite: İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Uğur Derman İngilizce Tıp

Almış olduğu eğitim ve uzun yılların verdiği deneyim sayesinde birçok hizmet sunmaktadır. 20 yılı aşkın süredir bu alanda çalışmalarını sürdürmekte ve meme estetiği, vücut estetiği, burun estetiği, yüz boyun estetiği, medikal estetik alanında hizmet vermektedir. Hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti ile tescillenmiştir. Estetik anlamında en çok tercih edilen ve güvenilen cerrahlar arasında yerini almıştır. Özellikle meme küçültme ameliyatı için en çok aranan estetik cerrahlar arasındadır…

Doç. Dr. Muhammed Beşir Öztürk Hizmet Adresi

Doç. Dr. Muhammed Beşir Öztürk, Akasya AVM A2 Kule Kat: 36 Daire: 246 Acıbadem / Üsküdar / İSTANBUL da faaliyetlerini sürdürmekte ve hizmet vermektedir.  Hizmet kalitesi ve güvenilir hizmet vermesi nedeni ile yerli, yabancı çok sayıda danışan başvurmaktadır. Türkiye dâhil birçok ülke de tanınmaktadır. Estetik alanında kendini geliştirmeye ve bu alanda yazılar yayınlamaya önem vermektedir. Yaklaşık 20 ye yakın yayını bulunmaktadır. Yayınlarına birçok yerden ulaşım sağlamak mümkündür.

Bu yazı 422 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak