Iqos Elektronik Sigara Trendini Yakalayın

Paylaş
 
Phillip Morris, dumansız yeni sigara trendini başlattı.
4 farklı sigara modeli ile piyasaya çıkan bir marka Iqos Türkiye’de çok sevilmeye başladı. Yeni bir teknoloji olduğu kesin. Çümkü likiti 600 derece gibi bir ısıda yakmıyor. Bu sayede de ortaya kimyasal zararlı ürünler çıkmıyor. Isıtıbildiği minimum seviyede ısıtıp buhar çıkartıyor. 5 milyonu aşkın sigara kullanıcısı elektronik sigaraya geçiş yaptı. Kullandıkları eski ve teknolojiden geri kalmış ürünleri de artık bırakıyorlar. Marlboro Philip Morris yeni tekolojiden faydalanarak ürettiği cihaz Iqos tüm elektronik sigara kullanıcı tarafından beğeniliyor. Şık modern ve eski-basit elektronik sigaralardan daha az zararlı. Az yandığı için ortaya çıkan kimyasal zararlı ürünlerde minimum seviyelerde oluyor. Bu sayede en güçlü elektronik sigara konumuna erişiyor.
Philips Morris International firması öncelikle Japonya ve İtalya’da bu ürünleri çıkarttı. Elektronik sigara sektöründe yeni bir devir açıldı. 2018 Şubat aynın başında ise 30’dan fazla ülkede satışlarına devam ediyor. Ülkemizde satışa çıkmadan önce Kıbrıs’da satışa başladı. Sevilen marka artık Türkiye’de temin edilebiliyor. Türkiye’de ünlü gece kulüplerinde Iqos kullanan kişilere rastlamak mümkün.
Iqos elektronik sigaranın aksesuarlarından olan kılıflar da çok şık. Aynı zamanda kullanışlı. Ortalama 150TL civarında olan bu kılıfları da aldığınızda cihazınızı daha uzun süre kullanabileceksiniz.
Kısa sigarayı çubuğa takıp içiyorsunuz. Sonra da kutusunda şarj ediyorsunuz. kutunun kendisi tam şarj olduğunda 20 içimlik olarak şarj oluyor. Kablosu android cihazlarla aynı. 1 ay kullanan kişilerin verdiği geri dönüşler şu şekilde.
“Üzerinizde koku bırakmıyor, nefes tıkanıklığı yapmıyor, sabahları ağızda oluşan o iğrenç tadı yok oluyor. Uzun zaman sonra çevrenizdekiler parfüm kokumu farketmeye başladı. bunlar gerçekten çok iyi sonuçları oldu.” Siz de Iqos elektronik sigara siparişi vermek için www.elektroniksigarasmok.com/iqos adresini ziyaret ediniz.
Marlboro-yapımcısı Phillip Morris International, analoglar ve elektronik sigaralar arasında bir melez olarak tarif edilen dumansız bir sigara olan IQOS hakkında çok konuştu. Yeni cihaz, gerçek tütün doldurmayı kullanır, ancak tehlikeli duman ve katran üretmek için yakmak yerine, tütün aromalı buhar üretmek için ısıtır. Bu yanmayan işlem, teorik olarak sigarayla ilişkili risklerin çoğunu ortadan kaldırabilir, sadece Stotesbury e-sigaraların hala daha güvenli olduğunu düşünür. Görünüşe göre, Imperial Tobacco’daki ekibi ve ekibi iQOS’u test etti ve Phillip Morris’in yeni cihazında da yanan bir sigarada meydana gelen bazı süreçlerin de bulunduğunu keşfetti. Görünüşe göre Philip Morris IQOS, dünyadaki milyonlarca sigara içicisinin ısınmayan cihazların, geleneksel tütün sigaralarına kıyasla sağlıklarına karşı daha düşük bir risk oluşturduğuna inanan benimsenmiştir. Bununla birlikte, tütün deviyle ilgili IQOS ile ilgili iddialar konusunda bazı tartışmalar yaşanmıştır ve bazı uzmanlar, şirketin gölgeli tarihinin yanı sıra onları destekleyecek bağımsız çalışmaların eksikliğini belirtmektedir.
Bir çokları için, e-sigaralar, sigara içmeye elverişli bir alternatif olduğunu kanıtlamışlardır ve bu da aşina oldukları bir el-ağız hareketi ile nikotin için isteklerini karşılamaktadır. Bununla birlikte, sigara içmeye devam ederek gerçek tütünün tadını bulan çok fazla sigara içenler de hayatlarını riske atmaya devam etmeleri çok zor. Phillip Morris International, yeni IQOS dumansız sigaralarını yıllarca satmayı umut ediyorlar.
Tarihi hakkında diğer bilgiler
21 Kasım’da, tütün devi, daha önce Japonya’nın Nagoya şehrinde dünyanın diğer tarafına sunulduğundan sonra İtalya’nın Milano kentinde yeni cihazını piyasaya sürdü. Bu iki test piyasası, IQOS’un düşük riskli ürün pazarında halihazırda oldukça popüler olan elektronik sigarayla rekabet edip edemeyeceği konusunda bir fikir verecektir. Phillip Morris CEO’su André Calantzopoulos, şirketin “yıllardır en büyük büyüme fırsatı” olduğuna inanmaktadır. Hadi”.
IQOS dumansız sigara, ikinci nesil bir buharlaştırıcıya çok benziyor, ancak modern elektronik sigaralardan işlevsellik açısından çok farklı. Nikotinle bağlanmış e-sıvı yerine, gerçek tütünü, yüksek sıcaklıklarda ısıtılan, ancak yanmayan küçük Marlboro sigaraları şeklinde kullanır. “HeatSticks” olarak adlandırılan minyatür sigaralar, üzerinde Marlboro ismi yazılı olan filtreyi dışarıda bırakarak IQOS ısıtma cihazına yerleştirilir. Tütün sigaraları yaklaşık 800 santigrat derecede yanar, ancak IQOS tütünü sadece 350 dereceye kadar ısıtır, bir tütün aromalı buharı verir, ancak duman ve katran yoktur. Okuduğum kadarıyla, tütün, buharın üretilmesine yardımcı olan propilen glikole batırılır.
PMI açıklamalarına göre IQOS, on yılı aşkın araştırma ve geliştirme ile yaklaşık 2 milyar dolarlık yatırımın sonucudur. Şirketin, özellikle gelişmiş ülkelerdeki geleneksel tütün ürün satışlarının yıllardır düşüş göstermesinden bu yana, bu konuda çok fazla şey olduğunu söylemek gereksiz. Sürdürülebilir kamu sağlığı kampanyaları, artan tütün vergileri ve pazarlama kısıtlamaları, sigara sektöründe büyümeyi pek mümkün kılmaz.
Ancak IQOS’un başarısı, ürünün iddia ettiği gibi düşük risklere bağlıdır. İddiaya göre iddia ediyorum, çünkü elektronik sigaraların analoglardan daha güvenli olduğuna dair çok fazla kanıt olsa da, Phillip Morris’in yeni ürünleri hakkında da aynı şey söylenemez. Görünüşe göre, tıbbi testler halihazırda İsviçre’de devam ediyor ve sonuçların önümüzdeki yıl ya da daha fazla olması bekleniyor. Şu an için IQOS, konvansiyonel sigaralarla aynı düzeyde vergilendirmeye tabi tutulmakta ve ambalajı “sağlığınıza zararlı olabileceğine” dair net bir uyarı içermektedir.
IQOS başlangıç ​​kiti şu anda 70 € (87 $) seviyesinde yer alırken, 20 HeatSticks paketi 5 € (6 $). Cihazlar şu anda İtalya’nın Bologna şehrinde bir pilot fabrikada üretiliyor, ancak test pazarlarında başarılı olduğu kanıtlanırsa, Phillip Morris yılda 30 milyara kadar HeatSticks üretebilen daha büyük bir bina inşa etmeyi planlıyor.
Öte yandan Phillip Morris International, yenilikçi iQOS’unu test etmek ve pazarlamakla meşgul, ancak ana şirket Altria da elektronik sigara markasını ve MarkTen’i piyasaya sürdü ve geçen yıl popüler Green Smoke’u satın aldı.
Bu yazı 521 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak