İnşaat Kenar Koruma Ölümlü Kazaları Engelliyor

Paylaş
 


İnşaat kenar koruma sistemleri, boşlukları kapatmaya ve tehlikeli yüksekliklerde güvenli bir şekilde çalışma alanları oluşturmaya yardımcı olur. Bildiğiniz gibi benim ülkemde inşaat sektöründe çok sayıda kaza oluyor ve bunların büyük bir kısmı mağdur insanların olmasını sağlar. Bu nedenle yüksekte çalışırken güvenliğe çok dikkat edilir. Kenar koruması, yüksekte güvenli bir şekilde çalışmak için alabileceğiniz en önemli önlemlerden biridir. Güvenliğin ön planda olduğu bir çağda Kenar Koruma Sistemi satın alarak her şekilde güvenli bir çalışma alanı sağlayabilirsiniz. TSE onaylı bu sistemlerden tam bir güvenle yararlanabilirsiniz.

Kenar koruma sisteminin asıl amacı, kişisel yaralanmaları önlemek, kullanılan ekipmanları korumak ve güvenlik ve kapsamlı koruma ilkelerine uygun olarak çalışanların ve şirketin menfaatlerini korumaktır. Try Mühendislik olarak öncelik verdiğimiz şey, maddi ve manevi kazaların ve yaralanmaların önlenmesine yönelik bir politika uygulamaktır. Try mühendislik olarak inşaat kenar koruma sistemleri gibi tüm hizmetlerimiz (dış iskele sistemleri, kalıpsız iskele sistemleri, kalıp sistemleri gibi) ve güvenlik politikamız müşteri memnuniyeti olmadan başlamaktadır.

Kenar Koruma Sisteminin Ayrıntıları

İnşaat kenar koruma sistemi kapsamında ürün 30x50x2mm TSE onaylı kutu profilden olup taban plakası tabana kaynaklı bir ünitedir. Taban plakasındaki 12 çaplı deliklerinden 10x70mm beton vidaları kullanılarak yere sabitlenir. Galvaniz kaplaması ve kesim, kaynak detayları ile uzun yıllara ve projelere dayanacaktır. 112 cm uzunluğundaki yan koruma direği üzerinde bariyer mandalı bulunmaktadır.

Galvanizli tel kenar koruma plakası, burulma nedeniyle yüksek direnç sunar. Yukarıdan aşağıya 15 cm topuk plakası vardır. Saha şartları gereği standart üretim boyları 255cm ve 125cm’dir. Turuncu polyester boya, görünürlüğü artırır ve daha birçok projenizde talaş olmadan uzun süre kullanılabilir. Try mühendislik içi trymuhendislik.com internet sitesinde bulunan iletişim kısmından bize ulaşabilirsiniz.

Bu yazı 113 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak