İngiltere Konsolosluğu İngiltere Din Görevlileri Vizesi

Paylaş
 

İngiltere Konsolosluğu İngiltere Din Görevlileri Vizesi 

İngiltere Din Görevlileri Vizesi, İngiltere Konsolosluğu nezdinde çalışma ve ücret alma amacı olmadan İngiltere’de 6 aydan kısa süreli gitmeyi planlayan din görevlilerinin başvuru yapabileceği bir İngiltere ziyaretçi/turist vizesi türüdür.

Bir İngiltere ziyaretçi/turist vizesi türü olan İngiltere Din Görevlileri Vizesi ile Birleşik Krallık’a çalışmak ve ücret elde etmek amacı olmaksızın gidecek olan din görevlileri başvuru yapabilir ve bu vize türünün kendine özgü şartları bulunur. Birleşik Krallık’a bu vize ile gidecek olan kişinin çalışmak, aktif görev almak, imamlık ve vaizlik yapmak, bir din görevlisine olan ihtiyaca dair boşluğu doldurmak gibi eylemlerde bulunması kesinlikle yasalara aykırı olacaktır. Başvuru yapacak olan din görevlisinin İngiltere’de çalışmak gibi bir amacı varsa ziyaret kapsamlı bu vize başvurusu yerine İngiltere çalışma/iş vizesi türlerinden birisine başvuru yapması daha uygun olacaktır. Bu bağlamda İngiltere çalışma/iş vizesi türlerinden hangisi başvuru sahibinin gidiş amacına daha uygun görünüyorsa Tier-2 İngiltere Vizesi ya da Tier-5 İngiltere Vizesi başvurusu yapılması uygun olacaktır. Tüm bu vize türleri, hangi kategoride başvuru yapılması gerektiği ile ilgili CSS Legal uzmanlarından bilgi alınması mümkündür.

Din görevlilerinin başvuru yapabilecekleri ziyaret kapsamlı bu İngiltere vizesi başvurularında başvuru sahiplerinin sağlaması gereken bazı şartlar bulunduğu gibi, bunun yanında başvuru yapacak olan kişiler öncelikle İngiltere ziyaretçi/turist vizesi genel şartlarını, sonrasında da bu vizenin kendine özgü şartlarını sağlamak durumundadır. Başvuru şartları ve detaylarıyla ilgili, gerekli evrakların neler olduğuna dair detaylı bilgi CSS Müşavirlik uzmanlarından öğrenilebilir.

Bu bize türünde başvuru sahibinin amacı, bir iş görüşmesi, konferans, toplantı, seminer vb.ne katılmak, aynı veya başka dinlerden birinin görevlileri ile görüşmek, bir kuruluşa din görevlisi olarak bir ziyarette bulunmak gibi amaçlara uygun olmalıdır. Bu vizeye yaptığı başvurusu olumlu sonuçlanan başvuru sahiplerinin iş ziyareti amacıyla İngiltere’de en fazla 6 ay kalabilme hakkı bulunacaktır. Ayrıca bu vizeyle İngiltere’de eğitim almak da mümkün olmayacak ve eğitim almak isteyenler için Student Portal International doğru bir adres olacaktır.

Dünyada en zor olumlu sonuç alınabilen vize başvurularından birinin İngiltere vizesi başvuruları olması dolayısı ile, CSS Legal şikayet edilen bu zorlayıcı şartlarla ilgili olarak danışanlarına her zaman destek olmaktadır. İngiltere Ankara Anlaşması vizesi, İngiltere çalışma vizesi, İngiltere yerleşim vizesi, İngiltere öğrenci vizesi, İngiltere ziyaretçi vizesi, İngiltere evlilik vizesi gibi kategorilere ayrılan İngiltere vizesi türleri ile ilgili detaylı bilgi almak için CSS Legal Danışmanlık firması profesyonel bir yol arkadaşı olacaktır. Danışmanlık almak genellikle olumlu sonuç alınmasını sağlayacağı gibi olumsuz bir sonuç alınması halinde de eğer vize reddine itiraz nedenleriniz incelemeyi yapacak olan vize memurunca haklı, ikna edici ve inandırıcı görülürse sonucun itiraz yoluyla olumluya çevrilebilmesi için önemli bir rol oynayacaktır.

CSS & Co Legal Services ile irtibata geçerek İngiltere vizesiİngiltere Ankara Anlaşması Vizesi ve İngiltere Vizesi Retlerine İtiraz başvurularında uzmanlaşmış danışmanlarla başarılı bir vize alma süreci geçirilebilir. Türkiye ve İngiltere’deki başvuru sahipleri; Londra, Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep ofisleri ile hizmet vermekte olan CSS Legal aracılığıyla İngiltere vizesi danışmanlığı alabilirler. 

Bu yazı 318 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak