Hola Launcher

İndir Daha fazla bilgi Yenilendi 09.08.2020 Boyut 7,6 Mb Kurulum sayısı 2 Güncel sürüm 3.2.5 Android versiyonu Android 4.1

Hola Launcher Ana sayfa
Hola Launcher Menü

Açıklama

Bu birçok kullanışlı işlev desteği ile popüler başlatıcısıdır

Alışılmadık derecede küçük boyutlu Android cihazlar için çok hızlı, kullanışlı ve güzel bir başlatıcı: sadece 2 MB. Hola Launcher, akıllı telefonunuzun görünümünü dönüştürebileceğiniz çok fonksiyonlu bir başlatıcıdır.

Varsayılan olarak program, üzerinde değişen yazı tiplerinin ve düz simgelerin bulunduğu üç çalışma arabirimi oluşturur. Tescilli bir zaman ve hava widget’ı da vardır.

Kullandığınız klasörler otomatik olarak kategorilere ayrılan uygulamaların kullanımını önemli ölçüde basitleştirebilir: oyunlar, cüzdanlar, sistem, iş ve diğerleri. Program her zevke uygun birçok renkli tasarım sunuyor.

Bu başlatıcıyı kullanarak Hola Shine işlevini kullanabilirsiniz. Ekranın alt köşesinden hızlıca kaydırarak cihazınızın en sık kullanılan uygulamalarına ve işlevlerine hızlı erişim için bir menü açmanızı sağlar.

Hola Box işleviyle, gerekli uygulamaları masaüstünden gizleyerek kişisel verilerinize erişimi koruyabilirsiniz. Bunu yapmak için, ekranda iki parmağınızla yukarı kaydırmanız yeterlidir.

Ayrıca, Hola Launcher uygulaması uygulamalar, kişiler veya web siteleri için kullanışlı bir arama işlevine sahiptir. Arama menüsü, ekranı aşağı doğru kaydırarak çağrılır.

Program, Play Market’ten kullanıcıya ilginç uygulamalar önerebilir.

Hola başlatıcısı uygulamasının özellikleri

  • Giderlerin kategoriye göre otomatik gruplandırılması;
  • Kendi gereksinimleriniz için arayüzü değiştirme;
  • Çalışma alanının temizlenmesi;
  • İnanılmaz derecede hafif;
  • Düşük kaynak tüketimi;
  • İşlevsellik ve basitlik arasındaki denge;
  • Dahili belleği (RAM) boşaltır;
  • Hareketleri özelleştirme.

Hola Launcher, her şeyden önce, hafifliği, çalışma hızı ve basitlik ile işlevsellik arasında mükemmel bir denge ile kullanıcıları cezbeder, bu nedenle orta fiyat kategorisindeki bütçe cihazlarının sahipleri kesinlikle geliştiricilerin çabalarını takdir edecektir.

Android için Hola başlatıcı programını web sitemizden ücretsiz, kayıt ve SMS olmadan ve doğrudan bir bağlantı kullanarak indirebilirsiniz.

Uygulamanın teknik özellikleri

Hola Launcher, estetik güzelliğine ek olarak, taşınabilir cihaz hızlandırma işlevlerinde de ilginç olan bir başlatıcıdır.

Uygulamanın, minimalist tasarımı nedeniyle, taşınabilir bir cihazın çok daha az kaynağını tüketmesine ek olarak, RAM’i tek dokunuşla temizlemek için araçlar da içerir. Ayrıca temizliği düzenli aralıklarla otomatik olarak çalışacak şekilde de ayarlayabilirsiniz. Bu başlatıcıyla, kullanılmayan programları gizleyerek çalışma ekranını serbest bırakabilirsiniz.

Uygulamanın diğer ilginç özelliklerinin yanı sıra, mekanik bir anahtar kullanmadan ekranın çift “dokunuşu” ile cihazın kilidini açma yeteneğinin, uygulamaların otomatik olarak sıralandığı “akıllı” klasörleri desteklemenin yanı sıra hava durumu tahminine sahip yerleşik bir widget’ı vurgulamaya değer.

Ayrıca Play Market’ten kullanıcıya ilginç uygulamalar önerebilen benzersiz yazılım çözümü Heart’ı da belirtmek gerekir.

Son zamanlarda Hola Launcher’ın Android’deki standart sürgülü perdenin yerini alacak şekilde tasarlanmış “tescilli” bir araç çubuğu da var.

Bu paneli çağırmak için sol alt köşeden sağ üst köşeye kaydırmak yeterlidir ve üzerinde görüntülenen araçlar bağımsız olarak seçilebilir.

Dikey bir hareket ayrıca istenen kişiyi, uygulamayı, mesajı ve benzer. Kolayca bulabileceğiniz arama çubuğunu çağırır.

Böylece bu birçok kullanışlı işlev desteği ile popüler başlatıcısı. Program orijinal duvar kağıtları, modern yazı tipleri, yüksek çözünürlüklü simgeler, çeşitli tokatlamak efektleri ve benzerlerini seçmenize ve yüklemenize izin verir.

Hola Launcher, RAM’i temizlemek ve cihazınızı hızlandırmak için işlevleri destekler. Program, yüklü uygulamaları otomatik olarak kategorilere ayırır ve uygun klasörlere dağıtır.

Hola başlatıcısının dış kabuğu, bir akıllı telefon veya tabletin performansı üzerinde iyi bir etkiye sahiptir.

Program, kullanıcıların telefonu mükemmel bir şekilde özelleştirebilecekleri etkileyici bir dizi seçeneğe sahiptir.İndir

Bu yazı 254 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak