Forjet Havacılık Uçak Kiralama Hizmetleri

Paylaş
 

FORJET Havacılık 2018 yılından beri, +10 yıllık havacılık tecrübesi ile değerli portföyüne özel jet ve helikopter kiralama konusunda hizmet vermektedir. Forjet; Tecrübeli personeli ve sektör içerisindeki konumu marifetiyle her geçen gün müşteri portföyünü arttırmakta ve 2020 yılından beri uçak satış ve ardından filo yönetimi konusunda yenilikler ile sektörün öncülüğünü yapma misyonuyla hareket etmektedir.

Özel jet kiralama konusunda, portföyümüzdeki +50 hava aracı çeşitliliği ile değerli müşterilerimizin taleplerine 7/24 tam ve zamanında yanıt verebilmekteyiz.

Sadece A noktasından B noktasına olan ulaşımı değil, müşterilerimizin hayallerindeki uçuşu tüm detayları ile planlıyoruz.

Neden FORJET ?

Forjet Havacılık olarak, müşterilerimizin yaşayacakları deneyimlerini önemsiyoruz. Onlara sadece bir havacı aracı kiralamayı değil, en iyi deneyimi yaşatmak amacıyla çalışıyoruz. Hep dediğimiz gibi; A noktasından B noktasına ulaşımı değil,  müşterilerimizin hayal ettikleri uçuşu tüm detayları ile planlıyoruz. Bu yüzden bizi tercih eden müşterilerimizin bir sonraki tercihi de biz oluyoruz.

Pandemi Sonrası Özel Jetlere İlgi

Özellikle pandemi sonlarına doğru başlayan uçak kiralama şirketleri ve özel iş jetlerine yönelik büyük ilgi, her geçen gün artmaya devam etmektedir. Potansiyel müşterilerimizin sağlıklı bir şekilde ulaşım sağlamak adına kendilerine özel olan ve hijyen endişesi duymadan seyahatlerini yapmaları önemli bir hâl almış durumda. Ülkemizdeki iş insanlarının  jet kiralamaya artan ilgisi sonucunda, aslında özel uçak kiralama maliyetlerinin düşünüldüğü kadar yüksek olmadığı, hatta bazı rotalarda havayolları şirketlerinin First Class biletlerine yakın fiyatlar olduğu tecrübe edilmiş oldu.

Bu yazı 128 kere okundu.
  • Site Yorum

Bir yorum bırak